Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Karayip Korsanları: Ölü Adamın Sandığı filmi oyuncuları ve konusu nedir? Karayip Korsanları: Ölü Adamın Sandığ

        Karayip Korsanları: Ölü Adamın Sandığı filmi oyuncuları ve konusu nedir? İzleyenler tarafından merak konusu oldu. Johnny Depp ile Keira Knightley'in başrolünde aldığı aksiyon türündeki film 2006 yılında sinema salonlarında izleyicisi ile buluşmuştu.

        KARAYİP KORSANLARI: ÖLÜ ADAMIN SANDIĞI FİLMİ OYUNCULARI

        Johnny Depp

        Orlando Bloom

        Keira Knightley

        Naomie Harris

        Martin Klebba

        Alex Norton

        Bill Nighy

        Geoffrey Rush

        Jack Davenport

        KARAYİP KORSANLARI: ÖLÜ ADAMIN SANDIĞI FİLMİ KONUSU

        Karayip Korsanları: Siyah İnci'nin Laneti filminin devamıdır.

        Aralık 2006 itibarı ile Karayip Korsanları: Ölü Adamın Sandığı ABD'de $423.315.812, uluslararası olarak $642.884.839 hasılat ile toplam kazancı $1.066.200.651'a ulaşmıştır. Film ABD'de gösterime girdiği ilk hafta 135.634.554 $ gelir elde etmiştir. Bu büyük gişe başarısı ile devam filminin çekilmesini garanti altına almıştır.

        İlk serüvenden hatırladığımız gözüpek delikanlı Will Turner ve güzel Elizabeth, düğün hazırlıklarını yapadursunlar; dostları eksantrik Kaptan Jack Sparrow, yine bela aramaktadır. Elbette ki, Sparrow'un başına açılacak belalardan Will Turner ve Elizabeth de nasiplerini alacaklardır.

        Jack'in, efsanevi Uçan Hollandalı'nın kaptanı Davy Jones'a kan borcu olduğu ortaya çıkınca, tekrar ortalık birbirine girer. Eğer Sparrow, bu borçtan kurtulamazsa ömrü boyunca Uçan Hollandalı'nın kölesi olarak yaşama riskiyle karşı karşıyadır. Ama her beladan kurtulmanın elbet bir yolu olabileceğini düşünen uyanık Jack Sparrow'un, Ölü Adamın Sandığı’na sahip olan kişinin Davy Jones'u da kontrol edebileceğini öğrenmesiyle işler karışır.

        Haberi Hazırlayan: Büşra Kamış
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ