Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Kasımpaşa Kasımpaşa: 2 - Trabzonspor: 2 | MAÇ SONUCU - Trabzonspor Haberleri

        Spor Toto Süper Lig'in 24. haftasında Kasımpaşa, 2-0 geriye düştüğü maçta Trabzonspor'la evinde 2-2 berabere kaldı. Bordo-mavililerin gollerini Nwakaeme kaydederken, Paşa'nın gollerini Perica ve Trezeguet (penaltı) attı. Öte yandan ilk yarı sonunda rahatsızlanan Kasımpaşa Teknik Direktörü Mustafa Denizli, kontrol amaçlı olarak ikinci yarıda takımın başında yer almadı.

        ÖNEMLİ DAKİKALAR

        Kasımpaşa 5. dakikada gole yaklaştı: Sağ kanattan gelişen atakta Veysel'in ortaladığı top Toure'den sekti. Ceza alanı ön çizgisinden Pavelka'nın gelişine sert vuruşunda Uğurcan yatarak topu kontrol etti.

        Mücadelede dakikalar 11'i gösterdiğinde Kasımpaşa bir gol daha kaçırdı: Orta alanda topla buluşan Trezeguet hızla içeri sokuldu, sağına çekip yaptığı plase vuruşta top direğin dibinden auta çıktı.

        REKLAM

        BU KEZ PAVELKA

        Maçın ilk bölümünde rakip kale önünde etkin olan Kasımpaşa, 12. dakikada bir kez daha gole yaklaştı: Ceza alanı içinde topu alan Pavelka önünü açtı ve boş durumda sert vurdu, kaleci Uğurcan sol köşede topun kontrolünü sağladı.

        24. dakikada sağ kanattan gelişen Kasımpaşa atağında İlhan ortaladı, Perica'nın etkili kafa vuruşunda top kaleci Uğurcan'da kaldı.

        Aynı dakika içerisinde ceza alanı sağ çaprazında topla buluşan Rodallega sert vurdu, kaleci Scuffet'nin dokunamadı top ters taraftan auta çıktı.

        30. dakikada kendi yarı alanında gelişen hava topu mücadelesinde Veysel, Nwakaeme ile girdiği ikili mücadelede yerde kaldı. Topu alan Nwakaeme, Rodallega'yla paslaştıktan sonra hızla içeri girdi ve penaltı noktası üzerinde önünü boşaltarak yaptığı vuruşla Trabzonspor'u 1-0 öne geçirdi.

        PAŞA DİREĞE TAKILDI!

        REKLAM

        Mücadelenin 36. dakikasında sağ kanattan son çizgiye inen Veysel'in içeriye çevirdiği top savunmaya çarpıp üst direkten oyun alanına geri döndü. Devamında altı pasın önünde topu alan Veigneau'nun sert şutunu kaleci Uğurcan çıkardı.

        42. dakikada sağ kanattan Trezeguet'nin ortasına kale alanı içinde Perica kafayı vurdu, yandan aut...

        45+2'nci dakikada Trabzonspor skoru 2-0'a getirdi: Sol kanattan içeri sokulan Nwakaeme pasını vermek isterken savunmadan seken topu önünde buldu, çaprazdan yaptığı vuruşta top köşeden ağlara gitti.

        Kasımpaşa ikinci yarıya hızlı başladı. 49. dakikada Karim Hafez'in sağ kanattan içeri çevirdiği topa Hajradinovic gelişine vurdu, Uğurcan'ı geçen top az farkla yandan auta çıktı.

        PERİCA ATEŞLEDİ!

        Kasımpaşa, 63. dakikada farkı 1'e indirdi: Sağ kanattan son çizgiye inen Karim Hafez'in nefis ortasına kale alanı içinde Perica şık bir kafa vuruşu yaptı ve topu ağlara yolladı.

        Trabzonspor 72. dakikada gole çok yaklaştı. Ceza alanı içinde yaşanan paslaşmalar sonrası Rodallega penaltı noktası üzerinden yerden çok sert vurdu, kaleci Scuffet nefis bir reaksiyonla mutlak golü kurtardı.

        YILDIRIM, VAR'A GİTTİ! 'PENALTI' DEDİ

        88. dakikada Kasımpaşa'nın sağ kanattan kullandığı köşe vuruşunda Trabzonsporlu Toure topa elle müdahale edince Bülent Yıldırım VAR incelemesine başvurdu. Hakem Yıldırım pozisyonu inceledikten sonra beyaz noktayı gösterdi.

        TREZEGUET SON SÖZÜ SÖYLEDİ: 2-2

        Kasımpaşa'da topun başına geçen Trezeguet, 90. dakikada yaptığı vuruşla skoru 2-2'ye getiren golü kaydetti.

        Maçın kalan dakikalarında başka gol olmayınca mücadele 2-2'lik eşitlikle tamamlandı.

        KASIMPAŞA: 2 - TRABZONSPOR: 2

        Stat: Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan

        Hakemler: Bülent Yıldırım, Mustafa Emre Eyisoy, Asım Yusuf Öz

        Kasımpaşa: Scuffet, Veysel Sarı (Dk. 46 Hafes), Sadiku, Ben Youssef, Veigneau, Tarkan Serbest, Josue Sa (Dk. 81 Khalili), İlhan Depe (Dk. 46 Hajradinovic), Pavelka, Trezeguet, Perica

        Trabzonspor: Uğurcan Çakır, Hüseyin Türkmen, Toure, Hosseini, Novak, Sosa, Abdulkadir Parmak (Dk. 67 Amiri), Ekuban, Yusuf Yazıcı, Nwakaeme, Rodallega

        Goller: Dk. 30 ve 45+1 Nwakame (Trabzonspor), Dk. 63 Perica, Dk. 90 Trezeguet (Penaltıdan) (Kasımpaşa)

        Sarı kartlar: Dk. 30 Veysel Sarı, Dk. 53 Sadiku, Dk. 79 Josue Sa, Dk. 90+3 Ben Youssef (Kasımpaşa), Dk. 81 Yusuf Yazıcı, Dk. 86 Novak (Trabzonspor)

        MAÇTAN NOTLAR

        Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig'in 24. haftasında 2-0 öne geçtiği maçta Kasımpaşa ile 2-2 berabere kaldı.

        Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda oynanan karşılaşmanın ilk 45 dakikasını Anthony Nwakaeme'nin golleriyle 2-0 önde tamamlayan bordo-mavili takım, ikinci yarıda Stipe Perica ve Trezeguet'nin (penaltıdan) gollerine engel olamayarak 1 puanla yetindi.

        Bu sonuçla Trabzonspor puanını 37'ye çıkararak haftayı 4. sırada tamamladı. Kasımpaşa ise 30 puan ve averajla 11. sırada yer aldı.

        İSTANBUL'DA GALİBİYETE HASRET

        Trabzonspor, İstanbul'da üst üste çıktığı 6. resmi maçında da galibiyet elde edemedi.

        Bordo-mavililer, İstanbul'da yaptığı son 6 maçta 4 yenilgi ve 2 beraberlik yaşadı.

        Trabzonspor, bu sezon daha önce Süper Lig'de Medipol Başakşehir ve Galatasaray'a mağlup olmuş, Beşiktaş ile de berabere kalmıştı. Bordo-mavililer, Ziraat Türkiye Kupası'nda ise Ümraniyespor'a yenilmişti.

        Geçen sezon ligde Galatasaray ile deplasmanda yaptığı maçta da sahadan puansız ayrılan bordo-mavili ekip, İstanbul'daki son galibiyetini ise 9 Aralık 2017'de ligde Kasımpaşa önünde 3-0'lık skorla almıştı.

        KASIMPAŞA İKİNCİ YARIDA İLK KEZ PUAN ALDI

        Trabzonspor ile 2-2 berabere kalan Kasımpaşa, ligin ikinci yarısında ilk kez puanla tanıştı.

        Lacivert-beyazlı takım, ikinci yarıdaki puan hasretine Trabzonspor karşısında son verdi.

        Kasımpaşa, ligin 17. haftasında Beşiktaş'ı sahasında 4-1 mağlup ettikten sonraki 6 müsabakadan puansız ayrılmıştı.

        DENİZLİ RAHATSIZLANDI

        Kasımpaşa'da teknik direktör Mustafa Denizli, yaşadığı rahatsızlık nedeniyle Trabzonspor maçının devre arasında stattan ayrıldı.

        Deneyimli teknik adam, ilk 45 dakikayı 2-0 geride tamamlayan lacivert-beyazlı takımın başında ikinci yarıda sahaya çıkamadı.

        İlk olarak tansiyon problemi yaşadığı belirtilen deneyimli teknik adamın, mide spazmı geçirdiği duyuruldu. Liv Hospital'a götürülen Denizli'nin durumunun iyi olduğu aktarıldı.

        İkinci yarıda Kasımpaşa'nın başında antrenör Sarp Yiğit yer aldı.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ