Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kastamonu'da düzenlenen uyuşturucu operasyonlarında gözaltına alınan iki kişiden biri tutuklandı.

        Alınan bilgiye göre, Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu kullanan ve satışını yapan kişilere yönelik çalışma başlattı.

        Şüphe üzerine durdurulan bir kişinin üst ve aracında yapılan aramada, 57,42 gram sentetik uyuşturucu, ruhsatsız tabanca, tabanca fişeği, hassas terazi, 29 uyuşturucu madde paketlemede kullanılan şeffaf poşet ele geçirildi.

        Olayla ilgili gözaltına alınan şüpheli, emniyetteki işlemlerin ardından sevk edildiği adliyede çıkarıldığı hakimlikçe tutuklandı.

        Öte yandan İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Devrekani ilçesinde düzenlenen operasyonda da uyuşturucu ticareti yaptığı gerekçesiyle gözaltına alınan şüpheli, sevk edildiği hakimlikçe tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kastamonu haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kastamonu Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler