Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Kate Middleton'ın çalışanları açıkladı! Düşes meğer... - Haberler
        1

        İngiliz Kraliyet Ailesi'nin övgüyle bahsedilen üyelerinden Kate Middleton'ın yaptığı her hareket basına yansıyor.

        2

        Stiliyle olduğu kadar davranışlarıyla da takdir toplayan Düşes'in kameralar olmadığında nasıl davrandığı merak ediliyor.

        3

        Geçtiğimiz aylarda Sussex Düşesi Meghan Markle'ın çalışanlarını zorladığı öne sürüldükten sonra gözler Kate Middleton'a çevrilmişti.

        4

        Peki Cambridge Düşesi Kate Middleton çalışanlarına nasıl davranıyor? Bu sorunun yanıtını ismi gizli tutulan Karaliyet'e yakın bir isim Daily Mail'e verdi.

        5

        Yapılan açıklamada 37 yaşındaki Cambridge Düşesi'nin oldukça makul bir patron olduğu belirtildi.

        6

        Kensington Sarayı'ndan kaynakların anlattığına göre çalışanlarını kıdemli veya kıdemsiz diye ayırmadan dinliyor ve herkesin fikrini göz önünde bulunduruyor.

        7

        Düşes ayrıca çalışanlarının hepsinin ismini ezbere biliyor. Ayrıca hata yapsa bile çalışanlarına yardımcı olmaya çalışıyor.

        8

        Kraliyet'e yakın kaynak, "Kate Middleton, işinizle ilgili bir hata yaptığınızı gördüğünde de sizin bir insan olduğunuzu unutmadan tepki gösterir, yani anlayışlı davranır" diyor.

        9

        Kaynak Middleton'ın diğer özelliklerini ise "Öncelikleri ve değerleri konusunda çok net. Bir konu hakkında en iyi sonuç almanın diğer insanlara iyi davranmaktan geçtiğini biliyor" cümleleriyle ifade ediyor.