Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Kate Middleton, kayınvalidesi Diana'nın izinde
        1

        İklim değişikliği ile mücadele etmek için dünya çapında yeni fikirler ve teknolojiler bulmayı amaçlayan Earthshot ödül töreni, bu yıl İngiltere yerine ABD'de düzenlendi.

        2

        Prens William'ın kurucusu olduğu Earthshot Ödülleri'nin Boston kentinde düzenlenen törenine Rami Malek, Ellie Goulding, David Beckham, Shailene Woodley gibi ünlü isimler katıldı. Ancak törende tüm gözler Kraliyet çiftinin üzerindeydi.

        3

        Galler Prensesi Kate, Earthshot Ödülü'nün 'çevre duyarlılığı' temasına uygun olarak tercihini yeşil renkten yana kullandı.

        4

        Ayrıca, sürdürülebilirlik konusuna dikkat çekmek için giydiği Solace London imzalı elbiseyi satın almadı, kiraladı. Middleton elbisesini ışıltılı ayakkabılarla tamamladı.

        5

        Sürdürülebilirliğe önem veren ve aynı kıyafetleri defalarca giymesiyle bilinen Galler Prensesi'nin bu ayakkabılarla pek çok etkinliğe katıldığını hatırlatalım.

        6

        Galler Prensesi, gecede yeşil elbisesi, saçı ve makyajıyla olukça beğenilirken takı tercihiyle de eşi William'ın merhum annesi Diana'yı andı.

        7

        Kate Middleton, gecede Prenses Diana'nın sık sık kullandığı, hatta 1985'te saç bandı olarak taktığı zümrüt kolyeyi tercih etti.

        8

        Diana'nın 1993'te Malezya devlet ziyareti sırasında ışıltılı gerdanlık ile birlikte giydiği yeşil elbise ve Middleton'un kombini oldukça benzer bulundu.

        9

        İşte geceden kareler...

        *Haberin görselleri Splash ve Avalon'dan servis edilmiştir.

        10
        11
        12

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ