Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Kayseri'de apartmana 'kimyasal sıvı' döktü! Gözaltına alındı

        Kayseri'de, girdiği 12 katlı apartmanın girişindeki zil ve asansör tuşlarına kimyasal madde sürerek kayıplara karışan Kezban M. (37), polis ekiplerince yakalandı. İddiaya göre Kezban M.'nin psikolojik sorunları olduğu için evde hazırladığı kimyasal maddeyi apartmana sürdüğü öğrenildi.

        İldem Cumhuriyet Mahallesi'nde, 12 katlı apartmanın girişindeki zil ve asansör tuşlarına kimyasal madde sürerek kayıplara karışan kadının Kezban M. olduğu belirlendi. Polis ekipleri Kezban M.'yi yakalamak için çalışma başlattı. Bu kapsamda güvenlik kamera görüntülerini inceleyen ekipler, Kezban M.'yi evinde yakaladı.

        Gözaltına alınan kadın, İldem Polis Merkezi Amirliği'ne getirildi. Burada ifadesi alınan kadının apartmana sürdüğü kimyasal sıvıyı evinde hazırladığını, kimyasalın koronavirüs salgınıyla bir ilgisinin olmadığını söylediği öğrenildi.

        Psikolojik sorunları olduğu iddia edilen Kezban M.'nin polis merkezindeki işlemleri tamamlandı. K.M., geçirildiği sağlık kontrolünün ardından adliyeye sevk edildi.

        Ayrıca, K.M.'nin psikolojik sorunları olduğu iddia edilirken, yapılan incelemeler sonucu da apartmana sürdüğü sıvının yağ olduğu ve koronavirüs ile bir ilgisinin olmadığı öğrenildi.

        SERBEST BIRAKILDI

        Kayseri'de bir apartmanın asansör kapısıyla merdiven korkuluklarına sıvı sürdüğü iddiasıyla adliyeye sevk edilen kadın, adli kontrol şartıyla salıverildi.

        İldem Cumhuriyet Mahallesi'ndeki bir apartmanın asansörünün kapısına, düğmelerine ve merdiven korkuluklarına poşetten çıkardığı sıvıyı sürdüğü iddiasıyla gözaltına alınan K.M'nin (37) emniyetteki işlemleri tamamlandı.

        Kayseri Devlet Hastanesinde sağlık kontrolünden geçirilen şüpheli, adliyeye sevk edildi. Savcılık sorgusu tamamlanan K.M. çıkarıldığı nöbetçi hakimlikçe adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Şüphelinin psikolojik sorunlarının olduğu iddia edilmişti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ