Kayserili karateciler Sakarya'dan madalyalar ile döndü
Sakarya’da düzenlenen Türkiye Spor Toto Karate Yıldızlar Ligi Final Etabı'nda mücadele eden Kayserili sporcular, 1 gümüş ve 1 bronz olmak üzere iki madalya kazandı.
Sakarya Metehan Başar Spor Salonu’nda 44 İl, 269 Kulüp ve 2572 sporcunun katılımı ile düzenlenen Türkiye Spor Toto Karate Yıldızlar Ligi Final Etabında mücadele eden Kayserili sporcular 1 gümüş, 1 bronz madalyanın sahibi oldu. Müsabakalarda Aras Şener 7 Yaş 29 Kg Kumite kategorisinde ikinci, Ceylin Türker 12 Yaş 50 Kg Kumite kategorisinde üçüncü oldu.
Kayseri Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, "Sporcularımızı, antrenörleri Fatih Güneş ve Kubilay Bekci'yi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz" ifadelerine yer verildi.
Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Kayseri haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kayseri Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.