Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kayseri'de Ramazan ayı içeresinde çarşı ve esnaflarda yoğunluk devam ederken, esnaf Ramazan ayının sonlarına doğru yoğunluğun artacağını söyledi.
        Kayseri'de Ramazan ayında çarşı ve esnaflarda yoğunluk devam ediyor. Esnaf Ramazan'dan umduğunu bulurken, Ramazan ayının sonlarına doğru işlerin daha da artacağını belirtti. Ramazan ayı içerisinde satışlarının iyi olduğunu söyleyen Aktar Semih Serkök, "Ramazan ayında satışlarımız iyi, güzel geçiyor. Ramazan yoğunluğumuz devam ediyor" dedi.
        Ramazan ayın sonlarına doğru yoğunluğun aratacağını söyleyen şarküteri Mustafa Sancak ise, "Ramazanın ilk başlarında, ayın heyecanından dolayı işlerimiz hareketliydi. Bu aralar biraz sakinleşti. Ramazan aynın sonlarına doğruda bayram telaşından dolayı bir hareketlilik bekliyoruz" ifadelerini kullandı.

        "Ramazan bize bereketiyle birlikte geldi"
        Pastırmacı Yasin Güzel, Kayseri'nin yöresel lezzetlerinin ramazan ayında rehavet gördüğünü belirterek, "Yaklaşık 1213 senedir bu sektörün içeresindeyim. Pastırma ve sucuk satışında bulunmaktayım. Şu anda ramazan aynın içerisindeyiz. Ramazan ayında olduğumuz için sucuk, pastırma, sucuk içi, mantı gibi ürünlerin satışı biraz daha hızlandı diyebiliriz. Ramazan bize bereketiyle birlikte geldi. Ramazanın son günlerine yaklaşırken daha çok yoğunluğumuz artar. Allah'a şükürler olsun sıkıntısınız şekilde ilerlemeye devam ediyoruz" şeklinde konuştu.

        Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Kayseri haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kayseri Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler