Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kayseri'nin Sarıoğlan ilçesinde bir kişinin ölümüyle sonuçlanan silahlı kavgaya ilişkin haklarında dava açılan 2 sanık hakim karşısına çıktı.

        3. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmada tutuklu sanıklar G.Ş. ve A.Ş, maktul Ü.D'nin müşteki yakınları ve taraf avukatları hazır bulundu.

        Sanık G.Ş. savunmasında, maktul Ü.D'nin kazara öldüğünü, suçsuz olduğunu iddia ederek tahliyesini istedi.

        Sanık A.Ş. ise ağabeyi sanık G.Ş. ile evlerinin yakın olduğunu, olay yerine gittiğinde karşı tarafın kendisini darbettiğini öne sürdü.

        Silah sesi duyduktan sonra ağabeyinin havaya ateş ettiğini savunan A.Ş, "Maktul Ü.D, ağabeyimin elinden silahı almak için hamle yaptıktan sonra ikili arasında arbede çıktı. İkisi yere düştü. Bu esnada silah kazara ateş aldı ve çıkan kurşun Ü.D'ye isabet etti. 112 ve jandarmayı aradık. Ambulansı beklemeden yaralıyı araca alarak hastaneye yetiştirmeye çalıştık." diye konuştu.

        Müştekiler ise kavgayı A.Ş'nin elindeki fener ile Ü.D'nin kafasına vurarak başlattığını, maktulü hastaneye karşı tarafın değil, kendilerinin götürdüğünü iddia ederek, sanıkların cezalandırılmasını istedi.

        Mahkeme heyeti, sanıkların tutukluluğunun devamına hükmederek, eksikliklerin giderilmesi için duruşmayı erteledi.

        Sarıoğlan ilçesinde aralarında husumet bulunan iki aile arasında 1 Haziran'da çıkan silahlı kavgada yaralanan Ü.D, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetmiş, gözaltına alınan kardeşler G.Ş. ve A.Ş. tutuklanmıştı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kayseri haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kayseri Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler