Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, ramazan ayı dolayısıyla mesaj yayımladı.

        Yalçın, mesajında, ramazan ayının her türlü maddi ve manevi sıkıntıların sona ermesine vesile olması temennisinde bulundu.

        Ramazan ayına ulaşmanın sevincini yaşadıklarını belirten Yalçın, "Talaslı hemşehrilerimizin ve tüm İslam aleminin ramazan ayını tebrik ediyorum. Başta ilçemiz olmak üzere şehrimiz, ülkemiz, İslam coğrafyası ve tüm insanlık için hayırlara vesile olmasını diliyorum. Ayrıca Gazze'de, Doğu Türkistan’da ve dünyanın değişik coğrafyalarında yaşanan zulümlerin son bulmasına vesile olmasını diliyorum." ifadelerini kullandı.

        Ramazan ayında "Biz Pişirelim Siz Ulaştırın" uygulamasını sürdüreceklerini vurgulayan Yalçın, farklı noktalarda ihtiyaç sahibi, yaşlı, hasta ve engellilere yemek paketi ikramının devam edeceğini kaydetti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kayseri haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kayseri Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler