Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İstikbal Mobilya Kayserispor alt yapısından yetişen Kayserili futbolcu Benhur Keser, 20192020 sezonunda Bandırmaspor ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

        TFF 2.Lig Kırmızı Grupta mücadele edecek olan Bandırmaspor yeni sezon öncesi transfer çalışmalarına devam ediyor. Son olarak Şanlıurfaspor'da forma giyen Kayserili futbolcu Benhur Keser, yeni sezonda Bandırmaspor forması giyecek. Bandırmaspor ile 2 yıllık sözleşme imzalayan 1996 doğumlu orta saha oyuncusu Benhur Keser, imzayı attıktan sonra kampa katılarak çalışmalara başladı. Futbola 2007 yılında İstikbal Mobilya Kayserispor'da başlayan Benhur Keser, 2016 yılında Bayrampaşaspor'a transfer olarak ilk kez profesyonel oldu. Bayrampaşaspor'dan sonra Şanlıurfaspor'a transfer olan genç oyuncu 2 yıl SarıYeşilli formayı giydi ve yeni sezonda Bandırmaspor'a transfer oldu. Benhur Keser'in oynadığı maç sayısı ve attığı gol sayısı;

        U21 Ligi 54 maç 17 gol

        Türkiye Kupası 4 maç 1 gol

        TFF 3.Lig 56 maç 14 gol

        TFF 2.Lig 33 maç 3 gol

        Elit Akademi Ligi U19 39 maç 12 gol

        Elit Akademi Ligi U18 1 maç

        Elit Akademi Ligi U17 34 maç 5 gol

        Akademi Ligi U14 20 maç 6 gol

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kayseri haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kayseri Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler