Keiretsu Forum Türkiye revaçta olan girişimleri açıkladı!
Keiretsu Forum Türkiye Genel Müdürü Duygu Eren, 2021 yılının Türk girişimcilik ekosistemi adına zirve bir yıl olduğunu, 2022 yılında da yatırımların hız kesmeden devam ettiğini belirtti. 2022'de özellikle kripto, blokzincir, E-Öğrenme ve uzaktan çalışma üzerine olan girişimlerin oldukça revaçta olduğunu ve yatırımcıların ilgisini çektiğini kaydeden Eren, Keiretsu Forum Türkiye'nin 2022 yılının ilk 6 ayında Insumo, BIM Made, Riskoptima, Remotify, PowerDev ve Teklifim Gelsin girişimlerine yatırım yaptığını açıkladı
ABONE OLEkonomide tüm dünyada çeşitli nedenlerden ötürü dalgalanmalar söz konusu olsa da startup yatırımları son hızla devam ediyor. Keiretsu Forum Türkiye Genel Müdürü Duygu Eren, 2022’de özellikle kripto, blokzincir, E-Öğrenme ve uzaktan çalışma üzerine olan girişimlerin oldukça revaçta olduğunu ve yatırımcıların ilgisini çektiğini söyledi.
2021 yılının Türk girişimcilik ekosistemi için zirve yılı olduğunun da altını çizen Eren, "Pandeminin dijital dönüşümü hızlandıran etkisi ve dijital ekonomide gelirlerin büyümesi ile girişim değerlemeleri ve girişim yatırım sayısı tavan yaptı. Getir ve Trendyol'un decacorn olduğu çok verimli bir yılı geride bıraktık" ifadelerini kullandı.