Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Kendall Jenner uğursuz evini satıyor - Magazin haberleri
        1

        Kardashian/Jenner ailesinin model üyesi Kendall Jenner’ın 'uğursuz' olarak anılan Hollywood’daki evi, 8,5 milyon dolardan satışa çıktı.

        2

        Evin 'uğursuz' damgası yemesinin nedeni ise; 25 yaşındaki modelin sapığı tarafından sürekli taciz edilmesi ve 200 bin dolar değerinde mücevher çalınması.

        3

        6 YATAK ODASI VE 5 BANYOSU VAR

        Jenner, evi için 2017’de 6.5 milyon dolar ödedi. Yapıda, altı yatak odası ve beş banyonun yanı sıra, spor odası, sinema salonu, havuz, stüdyo, kütüphane ve Los Angeles manzaralı teras bulunuyor.

        4

        BELGESELİ ÇEKİLİYOR

        Öte yandan 14 Şubat'ta basketbolcu Devin Booker ile aşk yaşadığını duyuran ve geçtiğimiz günlerde "Bebek arzum çok yüksek. Hem de bunu yakın bir zamanda istiyorum" ifadelerini kullanan ünlü model Kendall Jenner, Vogue Dergisi ile dört bölümlük bir belgesel çekimi için kamera karşısına geçti.

        5

        25 yaşındaki Jenner, "Open Minded: Understanding Anxiety" ismi verilen yapımda düşük dereceli kaygı bozukluklarının nedenleri ve sonuçları üzerine konuştu.

        6

        "NEFES ALAMIYORDUM"

        Birkaç yıl önce zihin sağlığı uzmanlarıyla sohbet ederken ilk atağını geçirdiğini açıklayan ünlü model, "2-3 sene önce gerçekten çok kötü panik atak krizleri atlattım. Uykumun ortasında da korku atakları yaşıyordum. Nefes alamıyordum ve çok kötüydüm" şeklinde konuştu.