Kepez'in iki semt evi yeni yılın ilk aylarında açılacak
Antalya'nın Kepez Belediyesi'nin, Teomanpaşa ve Habibler mahallelerinde geçen aylarda temelini attığı semt evlerinin kaba inşaatı tamamlandı. İnce işlerinin yapımına başlanılan sosyal tesislerin yeni yılın ilk aylarında hizmete açılması planlanıyor
ABONE OLAntalya'nın Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz'ün yatırım programına aldığı 40 proje arasında temeli atılan dört projede çalışmalar sürüyor.
Belediyeden yapılan açıklamaya göre, 7 Kasım'da temeli atılan Teomanpaşa Mahallesi Semt Evi ile 14 Kasım'da inşasına başlanılan Habibler Mahallesi Semt Evi'nin kaba inşaatları tamamlandı. Tesislerin sıva, boya badana ve yalıtım gibi ince işlerinin yapımı ise devam ediyor. Semt evlerinin son olarak tefrişat ve çevre düzenlemesi işi yapılacak.
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ