Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Kerem Bürsin'den Serenay Sarıkaya-Cem Yılmaz açıklaması - Magazin haberleri
        1

        Habertürk'ten Tolga Aslan'ın haberine göre; oyuncu Kerem Bürsin, önceki akşam yakın dostu Nilperi Şahinkaya'nın da aralarında bulunduğu arkadaş grubuyla Etiler'deki bir mekanda görüntülendi.

        2

        Mekanın VIP bölümünü kapatan Bürsin, arkadaşlarıyla yaklaşık 5 saat eğlendi. Gece yarısı mekandan çalgıcılarla ayrılan Bürsin'in neşeli halleri dikkatlerden kaçmadı.

        3

        "ÖYLE BİR ŞEY OLMAYACAK"

        Muhabirlerin sorularını yanıtlayan Bürsin, Afra Saraçoğlu ile yeni bir dizi projesi olacağı yönünde çıkan haberler hakkında, "Yok, öyle bir şey olmayacak" açıklamasını yaptı.

        4

        "BU KONULARA HİÇ GİRMEYELİM"

        Oyuncu, muhabirlerin "Siz de Cem Yılmaz gibi Serenay Sarıkaya'yı sosyal medyada gizlice takip ediyor musunuz?" sorusunu ise, "Bu konulara hiç girmeyelim arkadaşlar, lütfen" şeklinde yanıtladı.

        5

        "SERENAY'A BAKIYORUM"

        Geçtiğimiz günlerde İbrahim Selim'e konuk olan Cem Yılmaz, "Hiç kimseyi stalk'luyor musun?" sorusuna verdiği "Mesela Serenay Sarıkaya ne yapmış diye bakıyorum ve dalıp gidiyorum ona. O stalk mu oluyor?" yanıtıyla şaşırtmıştı.

        6

        "BEN SEVDİĞİM İNSANLARI TAKİP EDİYORUM"

        Sarıkaya ise katıldığı ödül töreninde Cem Yılmaz'ın sözleri üzerine, "İzledim çok keyifli programdı. Onun haricinde bir şey söylemek istemiyorum. Ben sevdiğim insanları takip ediyorum zaten. Stalk huyum yoktur" açıklamasını yapmıştı.

        7

        Öte yandan Cem Yılmaz ile Defne Samyeli, geçtiğimiz yılın son günlerinde yollarını ayırmıştı.

        8

        Çiftin ayrılık sebebinin oyuncu Serenay Sarıkaya olduğu iddia edilmişti.

        9

        Ünlü komedyen, çıkan haberlerin ardından, "Bu haberlerin gerçekliği yoktur" diyerek iddiaları kesin bir dille yalanlamıştı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ