Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Kibariye evini boşalttı icra memurları evden eli boş döndü - Magazin haberleri
        1

        Eşi Ali Küçükbalçık’ın borçları nedeniyle zor bir dönemden geçen Kibariye’nin, hacizden kaçmak için Ataşehir’deki lüks evini boşalttığı öne sürüldü.

        2

        Hürriyet'in haberine göre, ünlü şarkıcı, 2 milyon liraya aldığı ve dekorasyonuna da 1 milyon lira harcadığı evindeki tüm eşyaları Suadiye’deki eski evine taşıdı.

        3

        Eşya tespiti için iki kez eve gelen icra memurları da hiçbir işlem yapamadan geri dönmek zorunda kaldı.

        4

        NELER OLMUŞTU?

        İddialara göre; Ali Küçükbalçık, spor hocası olduğu söylenen Doha Elenouty'i kızları Birgül'ü zayıflatması için sık sık eve getirdi. İşleri kötü giden Ali Küçükbalçık maddi olarak zor bir döneme girdi. Bu yüzden Kibariye 10 milyon lira kaybetti.

        5

        Daha sonra Ali Küçükbalçık'ın Lübnanlı Doha Elenouty ile gizli ilişki yaşadığı ortaya çıktı.

        6

        Bu bomba ihanet dedikodusu üzerine Kibariye'nin evi terk ettiği ve otele yerleştiği iddia edildi. ''Düşünme aşamasındayım'' diyen Kibariye de nihayet kararını verdi: Boşanmıyor.

        7

        "YUVAMA SAHİP ÇIKIYORUM"
        Kibariye olayın ardından, ''Şu anda kızım ve eşimle evdeyim. Aileme, yuvama sahip çıkıyorum. Kimse mutluluğumuzu bozamaz. Ali'nin bana ihanet ettiğine inanmıyorum. Gözümle görmedim. Umrumda da değil. Aldatmış olsa bile bir iki günlük sevda için boşanmam.

        8

        Kocamın borçları var mı bilmiyorum. Önemli olan aşkımız, huzurumuz, sağlığımız. Para kazanılır, borçlar ödenir. Bunlar mesele değil'' açıklamasını yaptı.

        9