Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Son dakika: Kim Kardashian ile Kanye West'in evliliği fiilen bitti
        1

        Reality show yıldızı Kim Kardashian ve rapçi eşi Kanye West, bir süredir boşanma haberleriyle gündemde yer alıyor.

        Şimdiye kadar konuyla ilgili herhangi bir açıklamada bulunmayan çift, hakkında yeni bir iddia ortaya atıldı.

        2

        Kardashian ve West'in altı yıllık evliliğinin fiilen bittiği ve ikilinin boşanma başvurusu yaptıkları öne sürüldü.

        People dergisine göre; Kim Kardashian, daha önce Hilary Duff, Christina Aguilera ve Angelina Jolie gibi isimlerle çalışan ünlü avukat Laura Wasser'i tuttu.

        3

        40 yaşındaki Kardashian, NBA yıldızı eski eşi Kris Humphries ile 72 gün süren evliliğini bitirirken de Wasser ile birlikte çalışmıştı.

        4

        Birkaç aydır ikisinin ayrı hayatlar yaşadığı söylenen çiftin boşanma söylentisi, West'in sonradan sildiği ilginç bir tweet'le ortaya çıkmıştı.

        Kanye West, eşi Kim Kardashian'ın bir otelde rap şarkıcısı Meek Mill ile buluşmasından sonra yaklaşık iki yıldır boşanmaya çalıştığını öne sürmüştü.

        5

        West’in, Kim Kardashian ile Nicki Minaj'ın eski sevgilisi Meek Mill'in Kasım 2018'de Los Angeles'ta açılan Ceza Adalet Reformu Zirvesi'nde konuşmak için bir araya geldiği zamana atıfta bulunduğu düşünülmüştü.

        Kardashian ise, "Kocama anlayış gösterin, bipolar bozukluğu var" ifadelerini kullanarak West'i savunmuştu.

        6

        Çifte yakın bir kaynak, "Kanye zaman istiyor ve işi için zaman ayırıyor, zamanının çoğunu Wyoming’de geçiriyor. Kısa zamanda, en azından tam zamanlı olarak Los Angeles’a dönmeyi planlamıyor. Kim de bu durumdan şikayetçi değil." açıklamasını yapmıştı.

        7

        Aynı kişi ayrıca, "Kanye, etrafında, Kim'i rahat ettirecek muazzam bir destek sistemine sahip. Kanye için çiftlik daha iyi bir yer. Kim’in Los Angeles’ta olması gerekiyor ve çocuklarını da yanında istiyor. Onların hayatlarını normal şekilde sürdürmesi için elinden geleni yapıyor. Çocuklar babalarıyla her gün iletişim kuruyor, görüntülü konuşma yapıyor." ifadelerimi kullanmıştı.

        8

        Ünlü çiftin boşanma sonrasında mal paylaşımarını nasıl yapacakları ise merak konusu. Çünkü ikilinin kişisel büyük servetleri var. Kanye West, 1 milyar doları aşkın, Kardashian'ın ise yaklaşık 900 milyon dolarlık bir serveti olduğu ifade ediliyor.

        Çiftin, ikisi taşıyıcı anneden olmak üzere 4 çocuğu bulunuyor.

        9

        Kim Kardashian ile Kanye West

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ