Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Kim Kardashian, Kanye West yüzünden ailesinden özür diledi! - Dünyadan Magazin Gelişmeleri
        1

        Kim Kardashian, adını 'Ye' olarak değiştiren ve artık öyle anılmak istediğini açıklayan Kanye West ile 8 yıl süren evliliğini geçtiğimiz mart ayında noktalamıştı. Ünlü yıldız, Kardashian/Jenner ailesinin reality show programı 'The Kardashians'ın yeni bölümünde, eski eşinin boşanma sürecinde sergilediği davranışları hakkında konuştu ve bunun için ailesinden ilk kez özür diledi.

        2

        Khloe Kardashian ise "Çoğu erkek çocuklarının annesini böyle aleni şekilde kırıp dökmüyor. Burada oturup atılan taşları geri atmak zorunda değiliz." ifadelerini kullandı.

        3

        "ÖZÜR DİLEME FIRSATIM OLMADI"

        Kanye West ile evliliğinden, ikisi taşıyıcı anneden olmak üzere dört çocuğu olan Kim Kardashian da "İlişkimin ailem üzerindeki etkisinin farkındayım ve hiçbir zaman 'Özür dilerim çocuklar' deme fırsatım olmadı. Bunu çok uzun süre korudum ama bunun bir daha başınıza gelmesine asla izin vermeyeceğim!" dedi.

        4

        "İLK KEZ GÜÇLÜ HİSSEDİYORUM"

        Kardashian, daha sonra "Hayatımda ilk kez güçlü hissediyorum. Hiç kimsenin size ve bana kötü muamelede bulunmasına izin vermeyeceğim." şeklinde konuştu.

        5

        İTİRAZI KABUL EDİLMEMİŞTİ

        Öte yandan evlilik sözleşmesine bağlı kalan Kim Kardashian ve Kanye West, 2 Mart'ta boşanmıştı. Los Angeles Yüksek Mahkemesi, Kardashian'ın bekar ilan edilme talebini yasal olarak kabul ederken, West'in itirazını dikkate almamıştı. İkilinin, dört çocuğunun velayeti ve mal paylaşımı konusu ise henüz netleşmemişti.

        West, Kardashian'a karşı saldırgan bir tavır tanımıştı. Özellikle de Kim Kardashian'ın oyuncu ve komedyen Pete Davidson ile ilişki yaşamaya başladıktan sonra...

        6

        "KORKUYORUM"

        Davidson ile aşk yaşayan Kardashian'ın, Kanye West'in paylaşımlarının ardından tedirgin olduğu öğrenilmişti. İddialara göre; Kim Kardashian, Kanye West'e bu konuda bir mesaj göndermişti. Rapçi, o mesajları da sosyal medyadan yayınlamıştı.

        Paylaşılan görüntüde Kardashian'dan geldiği ileri sürülen mesajda, Kanye West'in bu açıklamaları yüzünden Davidson'ın fiziksel bir zarar göreceğinden korktuğu ifadeleri yer almıştı.

        Kim Kardashian, West'e, "Tehlikeli ve korkutucu bir atmosfer yaratıyorsun ve birisi Pete'e zarar verirse bu senin suçun olacak." diye yazmıştı.

        7

        "KİMSE ONA BİR ŞEY YAPMASIN!"

        West de ünlü isme, "Seni ve ailemi korumak için her şeyi yapacağım. Seni dinledim ve herkese Davidson'a fiziksel bir zarar vermemelerini söyledim." yanıtını vermişti.

        Rapçi, bu mesajları yayınlamasının ardından, "Eşimin isteği üzerine kimse Pete'e bir şey yapmasın. Bu durumun üstesinden kendi başıma geleceğim." ifadelerini de yayınlamıştı.

        8

        "AŞK BİTTİ, ARKADAŞ KALMAYA KARAR VERDİLER"

        Kanye West'in bu hareketleri de bir süredir birlikte olduğu oyuncu Julia Fox ile yollarına ayırmasına da neden olmuştu. Fox'un geçtiğimiz günlerde Los Angeles'tan New York'a dönerken ağladığının görüldüğü öne sürülmüştü. People Dergisi'ne konuyla alakalı konuşan bir kaynak, "Kanye ve Julia ayrıldı. Ancak arkadaş kalmaya karar verdiler." açıklamasını yapmıştı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ