Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kırklareli'nde hakkında "kasten öldürme" suçundan 32 yıl 5 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan firari hükümlü saklandığı evde yakalandı.

        İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Asayiş ve İstihbarat şubeleri ekipleri aranan kişilerin yakalanmasına yönelik çalışma yürüttü.

        Bu kapsamda hakkında "kasten öldürme" suçundan 32 yıl 5 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan S.Ü'nün bir evde saklandığı tespit edildi.

        Hükümlü, düzenlenen operasyonla yakalandı.


        Adreste yapılan aramada tüfek ile çok sayıda fişek ele geçirildi.

        Hükümlü, emniyetteki işlemlerinin ardından cezaevine teslim edildi.







        Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Kırklareli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kırklareli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler