Kırşehir merkezli 9 ilde suç şebekesine operasyon: 18 gözaltı Operasyonlarda ele geçirilen yaklaşık 3 milyon TL değerindeki altın ve ziynet eşyaları sahiplerine teslim edildi
– Kırşehir merkezli 9 ilde kendilerini polis olarak tanıtarak vatandaşları dolandıran suç şebekesine yönelik düzenlenen operasyonlarda 18 şüpheli yakalandı.
Edinilen bilgiye göre, kendilerini polis olarak tanıtarak vatandaşlardan altın ve ziynet eşyalarını alan suç şebekesine yönelik çalışma başlatıldı. Kırşehir Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Asayiş ve İstihbarat Şube Müdürlüğü ekiplerince şüphelilere yönelik üç farklı tarihte eş zamanlı operasyonlar düzenlendi. Kırşehir merkezli olarak İstanbul, İzmir, Adana, Şanlıurfa, Sakarya, Muğla, Gaziantep ve Bursa'da düzenlenen operasyonlarda yakalanan 18 şüpheliden 17’si, çıkarıldıkları adli mercilerce tutuklanarak cezaevine teslim edildi. Operasyonlarda ele geçirilen yaklaşık 3 milyon TL değerindeki altın ve ziynet eşyaları ise sahiplerine iade edildi.
Kendisini polis, asker ya da savcı olarak tanıtıp para ve altın talep eden kişilere yönelik operasyonların süreceği öğrenildi.
Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Kırşehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kırşehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.