Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Son dakika: Hafta sonu sokağa çıkma yasağı turistlere yaradı!
        1

        Koronavirüs tedbirleri kapsamında bulaş riskini azaltmak adına Türkiye genelinde başlatılan 2 günlük sokağa çıkma kısıtlamasının son gününde Antalya'da sokaklar, caddeler, parklar ve ana arterler sessizliğe büründü.

        2

        DHA'nın haberine göre, son bir haftada vaka oranı yüzde 100 artan, yoğun bakım doluluk oranı ise yüzde 71'leri gören turizm kentinde yalnızca kısıtlamadan muaf olanların dışarıda olduğu dikkati çekti.

        3

        Kentin ana arterlerinden biri olan 100. Yıl Bulvarı'nın kısıtlama öncesi günlerdeki yoğunluğunun tam tersi sessizlik hakimdi.

        4

        Hava sıcaklığının 19, nem oranının ise yüzde 45'leri gördüğü kentte, güneşli havayı fırsat bilen kısıtlamadan muaf turistler, soluğu dünyaca ünlü Konyaaltı Sahili'nde aldı.

        5

        Bazı turistler sahilde güneşlenirken bazıları ise denizin keyfini sürdü. Denizde yüzen turistlerin akrobasi hareketleri yaparak eğlendikleri dikkati çekerken güneşlenen turistlerin yanında birkaç sokak köpeğinin de olduğu görüldü. Sokak köpekleri normal zamanlarda yoğun trafiğin yaşandığı sahil bandı paralelindeki yolda sürü halinde koşturdu.

        6