Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Son dakika: Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer çiftinin oğulları Kurt Efe ilk kez görüntülendi! - Magazin Haberleri
        1

        Habertürk'ten Hakan Yağcı'nın haberine göre; Futbolcu Mehmet Topal ve Gökhan Töre ile oyuncu Burak Yamantürk ve eşi Özge Özpirinçci, önceki gün dostları Kıvanç Tatlıtuğ-Başak Dizer çiftinin Bodrum'daki evlerinin plajında görüntülendi.

        2

        Tatil sezonunu Yalıkavak'ta açan yakın arkadaşlar, denizin ve güneşin tadını birlikte çıkardı.

        3

        SULU EĞLENCE!

        Suya sırayla atlayan ve her defasında birbirlerine 'Atla' diyerek tempo tutan arkadaş grubunun bir hayli keyifli olduğu objektiflere yansıdı.

        4

        Yakın bir zamanda kızları Mercan'ı kucağına alan Özge Özpirinçci ve Burak Yamantürk de Tatlıtuğ çiftini ziyaret edenler arasındaydı.

        5

        DENİZDE ROMANTİK ANLAR

        Doğum kilolarından kurtulan Özpirinçci, eşi Burak Yamantürk ile denizde romantik anlar yaşadı. Çift, birbirlerini öperek, Bodrum'un mavi sularında aşk tazeledi.

        6

        KURT EFE İLK KEZ GÖRÜNTÜLENDİ

        Geçtiğimiz günlerde “Kurt Efe kime benziyor?” sorusuna “Şimdilik sarışın ama hatları annesi” yanıtını veren Tatlıtuğ'un oğlu da ilk kez görüntülendi.

        7

        Kıvanç Tatlıtuğ, denizden çıkar çıkmaz soluğu Kurt Efe'nin yanında
        aldı. Oğluyla ilgilenen ünlü oyuncu, objektiflere böyle takıldı.

        8

        Dizer, ilerleyen dakikalarda oğlunu bakıcısının kucağına verdi. O anlarda Kurt Efe'nin yüzü kameralara daha net yansıdı.

        9

        Yakın dostlar Kıvanç Tatlıtuğ ile Burak Yamantürk, iskelede kendilerini görüntüleyen gazetecileri fark edince objektiflere böyle takıldı.

        10

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ