Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Kıvanç Tatlıtuğ'dan oğlu Kurt Efe'ye Londra'dan ev! - Magazin
        1

        Daha önce Ege’den zeytinlik, Marmaris Bozburun’dan arsa ve Bodrum’dan ev alarak gayrimenkul alanına yatırım yapan oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, son olarak deniz sevdasını özel olarak yaptırdığı tekne ile taçlandırmıştı.

        2

        İddialara göre; ünlü oyuncu, bu kez yatırımlarını yurt dışına kaydırdı. Habertürk'ten Tolga Aslan'ın haberine göre; 6 yıldır Başak Dizer ile evli olan ve geçtiğimiz günlerde Kurt Efe'yi kucağına alan Tatlıtuğ’un, oğlu için Londra’dan 1+1 daire satın aldığı konuşuluyor.

        3

        Kıvanç Tatlıtuğ’un bu daire için 670 bin pound (yaklaşık 13.5 milyon TL) ödediği ileri sürüldü. Ünlü oyuncunun, yeni evini hem tatil için kullanacağı hem de oğlu Kurt Efe için yatırım amaçlı aldığı öğrenildi.

        4

        "BÜYÜLÜ BİR ŞEY"

        Öte yandan ilk kez baba olma mutluluğunu yaşayan Kıvanç Tatlıtuğ, "Dünyanın en güzel duygusu, kelimelerle ifade edilmez. Allah isteyen herkese nasip etsin." sözleriyle sevincini dile getirmişti.

        5

        Kıvanç Tatlıtuğ, ardından babalığı anlatmıştı. Ünlü oyuncu, şunları söylemişti:

        "Diyorlar ki erkekler çocukları doğmadan babalık hissiyatına giremezler. Bende tam tersi oldu. Başak'ın karnının büyüdüğünü hissediyorum. Karnı gözlerimin önünde büyürken benim o hissiyata girememem mümkün mü sence? Dönüşmeye başladım. Çekmiş olduğu sıkıntıyı kendi bedenimde hissetmeye başladım. Büyülü bir şey..."

        6

        "ÇOK SEVMEK YETMEDİ"

        Tatlıtuğ, eşiyle ilgili olarak da, "Ben Başak’ı her gün bambaşka türlü sevmeyi öğrendim. Çünkü çok sevmek yetmedi." demişti.

        Kıvanç Tatlıtuğ, ardından sözlerine şöyle devam etmişti:

        "Bir insanı sevmek, onun mutluluğu için çaba gösterdiğinde başlıyor. Onun gözlerindeki mutluluğu hissettiğim vakit karnım doyuyor. Bu öyle bir şey. Onun yapmış olduğu şeyleri, seçimlerini desteklemek en önemlisi. Yoksa herkes evleniyor. Evleniyorsun işte... Devamını getirebilmek asıl mesele."

        7

        "BİZİM İÇİN ANISI VAR"

        Başak Dizer, "Oğlunuza neden Kurt Efe ismini koyma kararı aldınız?" sorusuna, "Biz 'Kurt Seyit ve Şura' dizisi sırasında ilişkiye başladık Kıvanç'la. Dizideki karakter ismi de hoşuma gidiyordu. Telefonumda Kıvanç, 'Kurt' diye kayıtlıydı. Dizideki lakabını biz de oğlumuza lakap olarak koymak istedik, bizim için anısı var. Yanına da Efe'yi koyduk." cevabını vermişti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ