Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Kızım 7. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Öykü'den doktora büyük istek!

        Kızım dizisi Cuma akşamı 7. yeni bölümü ile TV 8'de ekranlara gelecek. Doktorun Candan'dan Demir'in numarasını istemesi üzerine Öykü doktorla görüşüp babasına hastalığını söylememesini rica edecek. Öykü'nün bu isteğine karşılık doktorun nasıl bir tavır takınacağı ise merak konusu. İşte, Kızım dizisinin 7. yeni bölüm fragmanı ve son bölüm özeti...

        KIZIM 7. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

        Öykü, hastalığını babasının bilmemesini istiyor ve bunu doktordan rica ediyor. Peki, doktor öykü'nünöykü'nün istediğini kabul edecek mi?

        youtubeyoutube
        REKLAM

        KIZIM SON BÖLÜM ÖZETİ

        Demir Öykü'nün sakladığı gerçeği öğrenebilmek için ısrar eder. Babasına güvenmeye başlayan Öykü sırrını sonunda söyleyebilecek midir?

        Demir, Candan'a yaşadıkları yer konusunda dürüst davranmaya karar verir ancak, Candan ve Uğur'un pansiyonda karşılaşma ihtimalini hiç hesaba katmamıştır.

        Öykü' nün Demir'den sakladığı sırrı öğrenen sürpriz kişi, Öykü'nün zorlu anlar yaşamasına neden olur. Öykü için büyük sırrının yükü biraz daha ağırlaşır.

        Senaryosunu Banu Kiremitçi Bozkurt'un kaleme aldığı, yönetmenliğini Gökçen Usta'nın yaptığı Kızım dizisi Cuma günü saat 20.00'da 7. yeni bölümü ile TV 8 ekranlarına gelecek.

        Haberi Hazırlayan: Melike Düzgün
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ