Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başiskele Belediyesi mahalle halkının sosyal aktivitelerini gerçekleştirebileceği semt konaklarını yaygınlaştırmaya devam ediyor. Son olarak Tepecik Mahallesi'ne yapılan semt konağı tamamlandı.

        Eğitim odaları, kütüphane, etüt odası, okuma salonu, internet salonu, kafeterya ve idari bölümlerin bulunduğu semt konağı ve sosyal yaşam merkezlerinin en yenisi Tepecik Mahallesi’nde yapıldı. Önümüzdeki hafta açılması planlanan semt konağında mahalle halkının isteğine göre çeşitli eğitimler verilecek. Tepecik Mahallesi Semt Konağı 3 kat 750 metrekareden oluşuyor. Binanın 1. Katında Düğün Salonu, 2. Katında çay ocağı, eğitim salonu, muhtarlık odası,3. Katında misafirhane ve eğitim salonu bulunacak.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler