Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Mehmet YILMAZ/KULU,(Konya)(DHA)KONYA'nın Kulu ilçesinde tam kapanmada denetim yapan polis, herhangi bir izin belgesi bulunmadan sokağa çıkan 2 kişiye, kısıtlamayı ihlalden  3 bin 150'şer lira  ceza uyguladı. 2 kişi, haksız yere ceza yazıldığını öne sürerek, hırdavatçıdan hortum almaya çıktıklarını söyledi.  

        Kulu İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, tam kapanma nedeniyle başta KonyaAnkara kara yolu olmak üzere  kentin farklı noktalarında denetim noktaları oluşturdu. Yoldan geçen araçları durduran polis, sürücülerin sokağa çıkma kısıtlamasından muaf olup, olmadıklarını kontrol etti. Hırdavatçıdan hortum olmaya çıktıklarını söyleyen sürücü Özgür B. ve yanındaki Ahmet  S.  hakkında, herhangi bir izin belgesi olmadan sokağa çıkma kısıtlamasını ihlal ettikleri için 3 bin 150'şer lira para cezası uygulandı.

        Özgür B., ''Haksız yere ceza yazdılar. Mazeretimizi söylüyoruz. Lastik değiştirdik, hırdavatçıdan da hortum alacağımızı söylüyor. Biz çıkmayacaksak, yasaksa bu hırdavatçılar niye açık?'' diye kendini savundu.  

         DHA-Genel Türkiye-Konya / Kulu Mehmet YILMAZ

        2021-05-04 11:50:47

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Konya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Konya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler