Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Sağlık Koronavirüs haftalık vaka sayısı açıklandı mı? 2022 Koronavirüs haftalık tablosunda 30 Mayıs-5 Haziran hasta sayısı, iyileşen hasta sayısı ve vefat oranları ne oldu? 13 Haziran Covid-19 yeni vaka sayısında son durum ne?
        1

        Koronavirüste vaka sayılarının azalmasıyla Sağlık Bakanlığı günlük vaka tablosunu, haftalık olarak açıklanacağını belirtti. Koronavirüste ilk haftalık vaka tablosu açıklanırken vaka sayıları vatandaşlar tarafından araştırılmaya başladı. Peki Koronavirüs vaka sayısı ne kadar oldu? Koronavirüs haftalık tablosunda 30 Mayıs-5 Haziran hasta sayısı, iyileşen hasta sayısı ve vefat oranları ne oldu? İşte Koronovirüs vaka sayıları...

        2

        30 MAYIS-5 HAZİRAN KORONAVİRÜS TABLOSUNDA SON DURUM

        Sağlık Bakanlığı, haftalık Corona virüs tablosunu paylaştı. Tabloya göre, 30 Mayıs - 5 Haziran arasında, 7 bin 322 kişinin testi pozitif çıktı, 19 kişi hayatını kaybetti, iyileşen hasta sayısı ise 7 bin 843 oldu.

        3

        31 MAYIS'TA VAKA SAYISI NE KADARDI?

        Öte yandan haftalık sisteme geçilmeden önce 31 Mayıs 2022'de son günlük tablo yayınlanmıştı. Tabloya göre son 24 saatte 128 bin 854 Covid-19 testi yapıldığı, 975 vaka belirlendiğini açıklamıştı. Koronavirüsten 4 kişi hayatını kaybetmiş, hastalığa yakalanıp iyileşenlerin sayısı 946 olmuştu.

        Haberi Hazırlayan: Türker Üner

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ