Habertürk
    Takipte Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Kültür-Sanat 3 Temmuz İstanbul kültür sanat etkinlikleri
        1

        Caz füzyon tarihinin yaşayan en önemli piyanistlerinden Chick Corea’nın büyük keşiflerinden Avishai Cohen, son albümü 1970 ile saat 21.00’de Sultan ParkSwissôtel The Bosphorus’da İstanbul Caz Festivali izleyicisiyle buluşacak

        2

        İrem Candar ‘Gül ile Akide’ isimli yeni solo albümünün tanıtım konseriyle saat 22.30’da Moda Kayıkhane’de.

        3

        Bir şizofrenin iç dünyasının anlatıldığı Bir Delinin Hatıra Defteri, Metin Zakoğlu yorumuyla saat 18.00’de Evde Tiyatro’da.

        4

        Küratörlüğünü Eda Berkmen’in üstlendiği Boş Ev, ressam Can Aytekin’in aynı isimli yeni serisinin yanı sıra sanatçının tuval, desen ve üç boyutlu çalışmalarından bir seçkiyi de içeriyor. Arter’in ikinci katında yer alan Başak Doğa Temür küratörlüğündeki Ada sergisinde ise, deneysel video çalışmalarıyla tanınan Ali Mahmut Demirel’in Post-Apokaliptik Ütopyalar başlıklı yeni video serisi ve ilk deneysel video çalışmalarından biri olan Hortum (2000) bir arada gösteriliyor.

        5

        Desen, obje ya da karakterleri kumaş üzerine aktarıldığı Baskı Atölyesi, Artim Projects’te.

        6

        Ege otlarından harika yiyecekler hazırlamak isteyenler için Ege Otları atölye çalışması, USLA’da (Uluslararası Servis ve Lezzet Akademisi)

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ