Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Lüks villada dehşet! Ünlü iş insanı, karısını vurup intihar etti

        İstanbul Başakşehir'de karısını öldüren iş insanı Turgay Cantaş intihar etti.

        Olay, saat 08.30 sıralarında Bahçeşehir 1. Kısım Mahallesi Atmaca Sokakta bulunan lüks bir villada meydana geldi. DHA'nın haberine göre; iş insanı Turgay Cantaş sabah saatlerinde eşi Şükran Cantaş ile tartışmaya başladı.

        Tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Turgay Cantaş evde bulunan pompalı tüfekle önce eşi Şükran Cantaş'ı vurdu ardından intihar etti. İhbar üzerine olay yerine polis ekibi sevk edildi. Polis ekiplerinin olay yeri incelemesi sürüyor.

        'BENİ AFFET OĞLUM'

        Çiftin oğullarının olay sırasında evde olduğu öğrenildi. Bilgisine başvurulan gencin, bir el silah sesi duyduktan sonra babasının odasına gelip mermi aldığını "beni affet oğlum" dediğini ve bir el daha silah sesi duyduğu söylediği öğrenildi.

        'SEBEP NEDİR ANLAYAMADIM'

        İHA muhabirine konuşan aile yakınlarından Sevinç Gülnihal, Cantaş ailesinin hiçbir zararı olmayan insanlar olduklarını belirterek, "Örnek bir aileydi. Biz devamlı tatile beraber giderdik. Çocuklarına düşkün bir aile babasıydı. Anne de baba da öyle. Yarın hep beraber Silivri'ye yazlığa gidecektik. Ayın 21'inde de GAP turuna gidecektik. Şükran bizim gelinimiz bana yenge diye hitap ederdi. Hem kocası hem kendi. Hayata bağlı insanlardı duyunca şok oldum. Sebep nedir anlayamadım" dedi.

        TURGAY CANTAŞ KİMDİR?

        Turgay Cantaş, Cantaş Çanta A.Ş.'nin sahibi ve yöneticisi. Firma, 1957 yılında Sezai Cantaş ve Lifai Cantaş tarafından valiz imalathanesi olarak kuruldu. Türkiye’deki ilk çanta valiz imalatçıları arasında yer alan Cantaş A.Ş., ilerleyen yıllarda çanta, cüzdan ve seyahat çantası üretimine başladı. 1984 yılından itibaren faaliyetine Cantaş Saraciye Mamülleri San. ve Tic. A.Ş. olarak devam ediyor. Firma 1989 yılından itibaren çeşitli ülkelere ihracat yapıyor. Firma, direk tüketiciye ulaşmak amacıyla 1995 yılından bu yana perakende mağazalarıyla da hizmet veriyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ