Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Milli futbolcu Nuri Şahin ikinci kez baba olmaya hazırlanıyor

        Kariyerini Almanya'nın Borussia Dortmund takımında sürdüren milli futbolcu Nuri Şahin, ikinci kez baba olmaya hazırlanıyor. Bir erkek çocuk sahibi olan Nuri-Tuğba Şahin çiftinin bu kez kızları olacak. Büyük heyecan yaşayan Şahin çifti, kızlarına Meryem adını verme karar aldı.

        Tuğba Şahin, geçtiğimiz hafta Türk Böbrek Vakfı'na yardım amacıyla düzenlediği defile için Türkiye'ye gelmişti. Mehmet Topal'ın eşi Selda Topal, işte o davetin hazırlıkları sürdürürken bir yandan da Tuğba Şahin için sürpriz hazırlığına başlamış. Topal, tüm arkadaşlarını organize ederek Şahin'in bebeği için baby shower hazırladı.

        Habersiz şekilde partinin yapıldığı bölüme davet edilen Şahin, büyük şaşkınlık yaşadı. Tuğba Şahin, "İnanılmaz duygulandım, böyle bir sürpriz beklemiyordum. Selda benim çok eski dostum. Tüm bu yoğunluğunun arasında beni düşünüp, böyle bir kutlama organize etmesi gözlerimi yaşarttı. Hem benim, hem de doğacak kızım için müthiş bir anı oldu" dedi.

        Selda Topal ise, "Tuğba benim için çok özel bir insan. Yüzü ne kadar temizse kalbi de öyle. O her şeyin en güzelini hak ediyor, onun mutlu olması beni daha çok mutlu etti" dedi. Topal, Şahin'in doğacak bebeği Meryem'e, özel olarak tasarlanmış bir kolye hediye etti. Baby shower'a Seval Ermiş, Mukaddes Yamaç, Gülnur Güneş, Selvi Serttaş, Ebru Seyyar ve Jale İbrahimzade gibi çok sayıda davetli katıldı.

        (DHA)

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ