Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Ömer Yeşilbaş, Rus şarkıcı Tasha’ya, Murat Dalkılıç'ın adını kullanarak ahlaksız mesajlar attı

        Murat Dalkılıç, konuyla ilgili yaptığı yazılı açıklamada Ömer Yeşilbaş'ın işine son verildiğini açıkladı.

        Ünlü şarkıcının mesajı şöyle: “Bugün gazetelerde sizlerle birlikte aynı anda öğrenmiş olduğum 3. Şahısların arasında geçen tuhaf, anlamsız ve bir o kadar da çirkin yazışmalara adımın karıştırılmaması ve tamamen benim dışımdaki bu konunun benim manevi değerlerime, kişiliğime, aileme zarar verecek boyutlara taşınmaması bakımından hassasiyetinizi rica ediyorum.

        Ben yaptığım işlerle anılmak isteyen ve beni dinleyen, izleyen milyonların bana verdiği desteği, güveni ve sevgiyi haketmek için durmadan çalışan biriyim. Hiç kimsenin beni bu tür polemiklerin içine çekmesine izin vermeyeceğim ve aynı özeni sizlerden de bekliyorum.

        Kimin kime ne yazdığı, yazılanların hangisinin değiştirildiği ya da konunun diğer herhangi bir yanıyla ilgilenmiyorum ancak beni bu tür bir açıklama yapmak zorunda bırakan Ömer Yeşilbaş bugün itibarıyla benim ekibimde yer alan bir dansçı değildir.

        Saygılarımla,

        Murat Dalkılıç"

        REKLAM

        'MURAT DALKILIÇ SANA YARDIM EDECEK'

        Sözcü'nin haberine göre; Rus şarkıcı, Murat Dalkılıç'ın dansçısıyla İstanbul'da çekmek istediği klip için iletişime geçtiğini, özel bir uygulamadan mesajlaşırken Yeşilbaş'ın kendisine “Bende kalırsın. Murat Dalkılıç'la konuştum sana yardım edecek” dediğini belirtti.

        Tasha bir süre sonra yazışmaların seyrinin değiştiğini, Yeşilbaş'ın “Yanında seksi kıyafetler getir. Murat evli falan ama biraz sapıktır. Seks yapmanız gerekiyor. Türkiye'de bu iş başka türlü olmaz. Yapacaksan pop starla yap” yazdığını iddia etti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ