Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Selin İmer kimdir? Mustafa Ceceli'nin yeni sevgilisi Selin İmer kaç yaşında?

        Ünlü şarkıcı Mustafa Ceceli, geçtiğimiz gün 9 yıllık eşi Selin Hanım'dan tek celsede boşanmıştı. Eski eşine 3 milyon lira tazminat ödeyen Ceceli'nin adı şimdi de sosyetenin havalı güzellerinden 34 yaşındaki Selin İmer ile anılıyor. Peki Selin İmer kimdir? İşte Selin İmer hakkında merak edilenler...

        SELİN İMER KİMDİR?

        Geçtiğimiz gün 9 yıllık eşi Sinem Hanım'dan boşanan ünlü şarkıcı Mustafa Ceceli'ni adı sosyetik güzel Selin İmer ile anılıyor. Sosyetenin yakından tanıdığı isim olan Selin İmer 14 Ocak 1983 yılında dünyaya geldi.

        Bugüne kadar sosyetik playboylarla yaşadığı aşklarla gündeme gelen Selin İmer'in adı Doruk Kaya, Alican Ulusoy ve Beşiktaş eski Başkanı Serdar Bilgili gibi ünlülerle anılmıştı. Adı bir ara Barcelona'nın yıldız futbolcusu Arda Turan ile anılmaya başlandı. Fakat başarılı futbolcu ve Selin İmer bu aşkı yalanladı. Selin İmer, bir zamanlar kürk giydiği için çok eleştirilmişti.

        REKLAM

        Selin İmer'in adı geçmişte, şu sıralar Bensu Soral ile aşk yaşayan Hakan Baş ile anılmıştı. Sosyetik güzel şimdilerde ünlü şarkıcı Mustafa Ceceli ile aşk yaşıyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ