Eski sevgiliden bomba iddia
Gündemde öne çıkan magazin başlıkları
HT MAGAZİN / Uğur SOYSAL
Röportaj şakasıyla kandırdı
EMEL Müftüoğlu, uzun süredir görmediği sanatçı arkadaşlarını röportaj şakasıyla bir araya getirdi. İzel, Alişan, Fettah Can ve yapımcı Polat Yağcı’yı bir arkadaşına, “Gazeteci Ayşe Arman röportaj yapmak istiyor” diye tek tek aratan Müftüoğlu, dostlarını Etiler Nusret’e çağırdı. Röportaja geldiğini sanan sanatçılar, karşılarında Emel Müftüoğlu’nu görünce kahkaha tufanı koptu.
HT MAGAZİN / Uğur SOYSAL
Bali Bey'den aplikasyon
YAKIŞIKLI oyuncu Burak Özçivit, Muhteşem Yüzyıl ve Çalıkuşu dizilerinde kullandığı bıyıklardan ilham alarak bıyık aplikasyonu hazırlamaya karar verdi. Yakışıklı oyuncu ilk etapta yüz bıyık modeliyle faaliyete geçecek olan aplikasyonu herkesin kendisine yakışan bıyık modelini bulabilmesi için ücretsiz yaptığını belirtti. Oyuncu daha sonra da sakal aplikasyonunu beğeniye sunacak.
Motosiklete olan merakı ile bilinen yakışıklı oyuncu Engin Altan Düzyatan'ın bu sevdası yüzünden annesiyle arası açıldı. Önceki gün yanında motoru olmadan görüntülenen Düzyatan, kendisine "Motosiklet sevdası sona mı erdi?" şeklinde soru soran muhabire, "Annem hakkını helal etmeyecek ama seviyorum, yine de kullanıyorum" cevabını verdi.
"Makyajla spor yapanlardan değilim"
Güzel şarkıcı Bengü, katıldığı gecede kendisine formunu nasıl koruduğunu soran gazetecilere ilginç bir cevap verdi. "Spor yapıyorum ama Bebek'te saçları fönlü ve makyajlı spor yapanlardan değilim" diyen Bengü'nün kim kast ettiği merak uyandırdı.
'Kenan'ın aşk haberleri yalan'
Kenan İmirzalıoğlu'nun eski aşkı Kübra Küçük, "Hâlâ Kenan'la birlikteyiz" mesajlari veriyor. İmirzalıoğlu'nun basında çıkan aşk haberlerinin gerçeği yansıtmadığını söyleyen Küçük, "Birlikteliğiniz sürüyor mu?" sorusuna "Bu konuda konuşmak istemiyorum" cevabı verdi.
Akalın'dan büyük sürpriz
Demet Akalın, eşi Okan Kurt için hazırladığı sürpriz videoda ilk kez kızı Hira'nın görüntüsünü paylaştı. Akalın, eşi ve kızının fotoğrafını paylaştığı videoya kızının ağzından "Canım babişkom iyi ki doğmuşun iyi ki ben olmuşum seni çok sevdiğimi anneme söyleme üzülüyoo o da çok seviyoo seni, seyreden herkes maşalllah desin" ifadelerini ekledi.
HT MAGAZİN / Zafer AKBAŞ
En çok onu seviyorlar
GAME Of Thrones dizisinde 'Shae' karakterini canlandıran ve senaryo gereği birkaç bölüm sonra diziden ayrılacak olan Sibel Kekilli, ekibin en sevilen oyuncusu çıktı. Dizide oynayan birçok oyuncu röportajlarında sette en çok anlaştıkları ismin Sibel Kekilli olduğunu açıkladı. Kekilli, Cercei rolündeki Lena Headey, Sansa rolündeki Sophia Turner ve geçen bölüm ölen Kral Joffrey'i canlandıran Jack Gleeson'un ve daha birçok oyuncunun en yakın arkadaşı çıktı.
Burak Özçivit zor kurtuldu!
Burak Özçivit'in Levent'teki restorantını kadın hayranları bastı. Çığlık atarak üzerine koşan hayranlarından kaçan oyuncu, mutfağa sığındı.
Burak Özçivit, ticarete atılma kararı alıp bir süre önce Levent'te Balibey isimli bir dönerci açmıştı. Kısa sürede büyük ilgi gören restoranı sık sık ziyaret eden ünlü oyuncu, geçtiğimiz günlerde baskına uğradı. Bir grup Arap ve Türk kadın hayranı, Özçivit'in orada olduğunu öğrenince mekana akın etti.
Özçivit, çalışanlarından mekanla ilgili bilgi alırken ortalığı bir anda 'Burak, Burak!' çığlıkları kapladı. Özçivit, kendisine doğru koşan bir grup kadını görünce şaşırdı ve o panikle kaçarak kendini mutfağa zor attı. Ancak daha sonra geri dönen oyuncu, hayranlarıyla tek tek ilgilenip onlara imza verdi.
"Beni assınlar daha iyi"
Deniz Seki katıldığı televizyon programında, ağlayarak uyuşturucu ticaretinde bulunmadığını ve hapse girmek istemediğini söyledi. Yargıtay Ceza Genel Kurulu'nun 'uyuşturucu ticareti yapmak' suçundan 6 yıl 3 ay hapis cezasını onadığı şarkıcı Deniz Seki avukatı aracılığıyla Anayasa Mahkemesi'ne bireysel başvuruda bulunmuştu.
Ünlü sanatçı "Ben suçsuzum bir tek onu biliyorum. Bana yakıştırılanların hiç birini yapmadım. Hiçbir suçumu kabul etmiyorum. Benim asabımı bozuyor. Hiç kolay değil tabi bunları kaldırabilmek, taşıyabilmek..." diye konuştu. 'Bir daha cezaevine girersem ölürüm. Beni assınlar daha iyi' diyen Seki, gözyaşlarını tutamadı.