Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler H. Bunu Konuşuyor Osman Pazarlama fragmanı izle

        Şahan Gökbahar'ın yeni filmi Osman Pazarlama'nın fragmanı yayınlandı. Şahan Gökbahar yeni filmi Osman Pazarlama'nın fragmanını Twitter hesabından duyurdu.

        OSMAN PAZARLAMA'NIN OYUNCU KADROSU

        Şahan Gökbahar'ın başrolünü üstlendiği Osman Pazarlama'nın oyuncu kadrosunda Selim Akgül, Feriştah Senem Yıldırım, Yurtşen Fidan ile konuk oyuncular Demet Akalın ve Okan Kurt yer alıyor.

        OSMAN PAZARLAMA'NIN KONUSU

        Aşık olduğu kızla evlenmek için başarılı bir iş adamı olmayı hedefleyen Osman Şaşmaz'ın (Şahan Gökbakar) eğlence ve kahkaha dolu hikayesi anlatılıyor.

        İstanbul'un orta halli semtlerinden birinde yaşayan Osman Şaşmaz, Uzakdoğu'dan getirttiği ürünleri satmaya çalışır. Öte yandan da icatlarını yatırımcılara pazarlayıp zengin olmaya çalışmaktadır. Sevdiği kızın babasına kendini ispat etmeye çalışan Osman, türlü maceralar atılmaktadır. Osman'ın en büyük yardımcıları ise sağ kolu Erkan (Mehmet Selim Akgül) ile aile dostlarının kızı Songül (Feriştah Senem Yıldırım) karakterleridir.

        Osman Pazarlama filmi, Şahan Gökbakar'ın Recep İvedik serisinden sonra oynadığı uzun metrajlı altıncı film olma özelliği taşıyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ