Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler H. Bunu Konuşuyor Kiralık Aşk 43. yeni bölüm fragmanı izle

        Son bölümde Ömer'in Defne'ye kalpleri eritecek cinsten yaptığı sürpriz ile çok konuşulan dizinin 43. bölüm fragmanı izleyicisiyle buluştu. Yönetmenlik koltuğunda Barış Yön'ün oturduğu, senaryosunu ise Meriç Acemi'nin kaleme aldığı Kiralık Aşk 43. bölüm fragmanı ve bölüm özeti için işte detaylar...

        KİRALIK AŞK SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

        Takipçileriyle 42'inci randevusuna çıkan Kiralık Aşk'ta olaylar şöyle gelişti: Sinan'ın ortaya attığı uluslararası toplantıya Ömer'in ve yanında götüreceği bir kişinin katılacak olması, akıllara hemen Defne'yi getirir.

        Yanında Defne'yi götürmek isteyen Ömer, bunun için Sinan ile konuşmaya gider. Sinan bir an karşısında Ömer'i görünce toplantıya gitmeyeceğini düşünerek heyecanlanır. Fakat Ömer asıl amacını dile getirmek için hemen harekete geçer. Sinan'a tam isteğini söyleyecekken Sinan'ın "Senin yanına Derya'yı vereceğim" demesi üzerine, Ömer ısrarla Defne'yi talep eder. Defne ise bu organizasyonu işittiğinde doğruca Sinan'ın odasına koşar.

        Sinan ile Ömer'in konuştuğunu görünce bir an panikleyerek kendisini odaya atan Defne, benim gitmem lazım diyerek Sinan'ı ikna etmeye çalışır.

        Neriman'ın ise hedefinde Fikret Galo'yu uzaklaştırmak var. Bunun için yine o meşhur planlarını devreye sokan Neriman, Fikret'i yok etmek için elinden geleni yapacak.

        Fikret'in yaptığı origamide ise ilginç bir detay dikkatlerden kaçmadı. Birinde gemi, birinde anka kuşu sonuncusunda da kurbağa vardı.

        Ömer, Defne'ye öyle bir sürpriz yapacak ki... Tüm kalpleri eritecek cinsten.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ