Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler H. Bunu Konuşuyor Stewart gerçek aşkın peşinde

        Beş ayrı kadından 8 çocuk sanibi olan Rod Stewart, 10 yıldır 41 yaşındaki eski manken Penny Lancaster ile birlikte. Çift, bunun son 5 yılını da evli olarak geçirdi. Stewart ve Lancaster'ın iki tane oğlu var. Stewart "Eğer etrafınızda çok fazla kadın varsa ve siz sadece 17- 18 yaşındaysanız, bu çok eğlenceli bir durum. 20'li yaşlarınızda iyi bir durum. Ama yaşınız ilerlediğinde de bu böyle devam ediyorsa bu son derece trajik" diye konuştu.

        Hayatına bir çok kadın giren Stewart ilk evliliğini Alana Stewart ile yaptı. 1979 ile 1984 arasında evli kalan çiftin iki çocuğu var. Kimberley Stewart da annesi gibi manken olarak tanındı. Çiftin Sean adında bir de oğlu var.

        Stewart, ikinci evliliğini yine bir manken olan Rachel Hunter ile yaptı. 1990'da evlenip 2006'da boşanan çiftin iki çocuğu var. Ünlü müzisyen sadece evliliklerinden değil evlilik dışı ilişkilerinden de çocuk sahibi oldu. Hunter da Stewart'ın hayatına giren kadınların çoğuyla aynı fiziksel özelliklere sahip. Uzun boylu, iri ama düzgün yapılı ve sarışın.

        Stewart'ın şu anda evli olduğu Penny Lancaster da eski bir manken. Çift 10 yıldır birlikte. Bunun son beş yılında da evliler. Stewart'ın hayatına giren onlarca kadının en ünlülerini hatırlayacak olursak:

        Çok konuşulan aşklarından biri Britt Ekland. Ekland, Bond kızı olarak da tanınıyor. İkilinin aşkı çok konuşulmuştu. Ünlü müzisyenin sevgililerinden biri de bir dönemin mankenlerinde Bebe Buell. Buell daha sonra bir başka müzisyen Steven Tyler ile evlendi. Eski manken aynı zamanda ünlü oyuncu Liv Tyler'ın da annesi.

        Stewart'ın aşk defterinde adı yazılı olan ünlü kadınlardan biri de Kelly Lebrook. LeBrook bir dönemin gözde oyuncularındandı. Caprice Bourret de Stewart'ın sevgililerinden.Bourret 1971 doğumlu. O da Stewart'ın kendinden genç sevgililerinden biriydi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ