Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Stil Resmi İlanlar
HT MAGAZİN / MEHMET ÇALIŞKAN

Tarkan’ın eski sevgililerinden Nil Özalp, yeni albümü ‘Durma’ ile müziğe döndü. Özalp, genç ve güzel kadınların hoşlanma eşiğinin yüksek olmasından dolayı yalnız bir yaşam sürdüğünü söyledi.

Dedesinin kurduğu ‘Denizaltı Orkestrası’nda şarkıcılık yaparak müziğe başlayan Nil Özalp, adını ilk kez Tarkan ile olan ilişkisiyle duyurdu. 2010’da sözü ve bestesi Tarkan’a ait olan ‘Acıkolik’in adını verdiği ilk albümünü çıkaran Özalp, 4 yıl aradan sonra 2. çalışması ‘Durma’yı hazırladı.

İlk albümle ikinci albüm arasındaki büyük zaman farkının nedeni nedir?

İlk albümümün tanıtım dönemi neredeyse 2 yıl sürdü. Bu nedenle 2. için çalışmalara başlamak zaman aldı. O zaman gündemime aldığım şarkıları sonradan beğenmedim, yeni şarkılar buldum. Yeni şarkılar üzerinde çalışırken zaman da geçti. Bütün bunlar olurken şarkıcılığı bıraktığımı düşünenler oldu. Yeni albümüm ‘Durma’dan aldığım tepkiler beni mutlu etti.

Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ