Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Şipşak Mülteci çocuklara sevgi temalı destek

        Bu yıl 60. kuruluş yıldönümünü kutlayan Türkiye Milli Pediatri Derneği, uzun süredir kol kanat gerdiği mülteci çocukları, bu kez ‘Her Şey Sevgiyle Başlar’ adlı sorumluluk projesiyle kucaklıyor. Derneğin Genel Koordinatörü Kerem Hasanoğlu’nun öncülüğünde başlatılan projeye sanat ve spor dünyasından aralarında Sibel Can, Zerrin Özer, Merve Özbey, Metin Özülkü, Özge Borak, Selçuk İnan, Mehmet Topal& Mehmethan Topal, Tolgahan Sayışman ve Yeşim Salkım’ın da bulunduğu pek çok isim destek veriyor.

        HT Magazin'in haberine göre, savaşta derin yaralar almış minik çocukların Türk misafirperverliğiyle kucaklanmaları ve yaralarının sarılması için harekete geçen ünlülerin toplumsal farkındalığı artırmayı hedefleyen, ‘Her Şey Sevgiyle Başlar’ temalı çağrıları derneğin sosyal medya hesaplarında paylaşılacak.

        REKLAM

        ÖzgeBorak’ın mesajı şöyle: “Dünyada hiçbir çocuk zarar görmesin, üzülmesin, küçücük kalbi kırılıp gözünde yaş olmasın; onları koruyup, kollayalım...”

        Yeşim Salkım, çağrısında “Onların sadece bizim sevgimize, merhametimize, sıcaklığımıza ve samimiyetimize ihtiyaçları var. Gelin o güzel çocuklara, o minik yavrulara destek olalım” diyor.

        Mehmet Topal ve Mehmethan Topal, şu mesajı verdi: “Her çocuk masum dünyaya gelir, onlar da diğer çocuklar gibi gülüp koşup oynamak isterler. Unutmayın! Her Şey Sevgiyle Başlar.”

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ