Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Şipşak Ünlülerin yaşadığı trajediler, ünlülerin kötü anları, ünlülerin trajik olayları
        1

        ACUN ILICALI

        Trafik kazasında anne ve babasını kaybetti

        Seyirciyi ekranlara kitleyen bir çok programda adı geçen Acun Ilıcalı anne ve babasını feci bir trafik kazasında kaybetti.
        Annesi, babası ve Acun'un 10 aylık kızı Bodrum'a gitmek üzere yola çıktılar.
        Babası karşıdan aşırı hızla gelen araçla çarpıştı ve kaza sonrasında çarpan araç patladı.

        2

        Daha sonrasında Acun Ilıcalı yaşadıklarını şöyle anlattı. "Hastaneye vardık, gecenin üç buçuğu, bu işleri söylemenin bir raconu vardır, olmalıdır, hala sinirleniyorum düşününce, "İlknur Ilıcalı’yı ziyarete geldim" dedim. Adam, önündeki deftere baktı, bir sayfa açtı, sonra başka bir sayfa,kafasını bile kaldırmadan "Ölmüştür!" dedi. "Ergün Ilıcalı?" dedim, aynı aşağılık ve duygusuz ifadeyle "Ölmüştür" dedi. İçimden sadece şu geçti. "Allah’ım bu yaşadıklarım kötü bir rüya olsun.

        3

        Birazdan Bakırköy’deki evde uyanayım ve diyeyim ki, "Kabusmuş çok şükür uyandım geçti..." Bir ümit bekledim ama yok, her şey gerçekti." Acun Ilıcalı'nın 10 aylık olan kızı ise bebekler için olan araç koltuğu sayesinde kurtuldu.

        4

        MÜSLÜM GÜRSES

        Babası, annesinin katili

        Ünlü sanatçı Arabeksin babası Müslüm Gürses'in hayatında aile faciası var. Müslüm Gürses'in babasıyla görüşmemesinin nedeni ise filmlerde bile zor rastlanan kötü bir olay. İlk darbeyi ağabeyisinin öldürülmesinde alan

        5

        Gürses, bu kötü olaydan çok etkilenir ve İstanbul'a gelir. Ailesi de Şanlıurfa'dan Adana'ya göç eder. Fakat Adana'da daha acı bir olay yaşanır. Müslüm Gürses'in babası Mehmet Akbaş, annesinin katili olur.

        6

        Akbaş, cezaevinde cezasını çekip memleketi Şanlıurfa'ya döner ve kendine yeni bir yuva kurar. Müslüm Gürses ise babasını affedemez ve uzun süre görüşmeme kararı alır.

        7

        CHARLIZE THERON

        Oscar ödüllü yıldız Charlize Theron, gençlik yıllarında yaşadığı travmanın etkisinden uzun süre kurtulamadı. Güney Afrikalı yıldızın hayatındaki en kötü gün 21 Haziran 1991.

        8

        Theron'un alkolik olan babası o gece eve sarhoş olarak geldi ve o sırada 15 yaşında olan yıldızın yatak odasına ateş açtı. Bunun üzerine annesi Gerda, kocasını silahla vurarak öldürmüş. Bu olayı "Babam hastaydı, bir alkolikti" diye açıklamaya çalışan Charlize Theron, "Bizi fiziksel olarak değil ama sözle taciz ederdi. Ve annemin yaptığına gelince... Benim kızım da aynı durumda olsaydı, ben de aynı şeyi yapardım" diyor.

        9

        CEYDA DÜVENCİ

        Bu gülüşün ardında bir trajedi saklı

        Taçlı güzellerimizden biri olan Ceyda Düvenci, oyunculuğuyla da kendinden söz ettiriyor. Mutlu bir evliliği olan Düvenci, o güzel gülüşünün ardında kötü hatıralardan izler var.

        10

        Düvenci'nin annesi Zümrüt Hanım kızını en son 4 yaşındayken gördü ve hep öyle kaldı. Düvenci'nin müzik öğretmeni olan annesi 7 Mart 1981'de henüz 30 yaşındayken geçirdiği bir trafik kazasında gözlerini kaybetti.

        11

        Bu kazadan sonra Ceyda Düvenci de travma yaşadı. Onu, 18 yaşına kadar onlarla birlikte yaşayan anneannesi büyüttü. Annesi Ceyda Düvenci'yi kazanın olduğu sıradaki yani 3 buçuk yaşındaki yüzüyle hatırlıyor hala Lüle lüle sarı saçlarını pembe yanaklarının yanından omuzlarına dökülen haliyle.

        12

        HALLE BERRY


        Ünlü yıldız Halle Berry henüz bebekken anne ve babası ayrıldı. Ama Berry 10 yaşına geldiğinde annesi hem Halle'nin hem de diğer kızı Heidi'nin bir baba figürüne ihtiyaçları olduğunu düşünerek eski eşi Jerome'u eve geri çağırdı.

        13

        Berry bu dönemi "hayatımın en kötü günleriydi" diyerek anlatıyor.

        14

        ORLANDO BLOOM

        Ünlü aktör Orlando Bloom'un da farklı bir trajedisi var. İngiltere'de Kent şehrindeki Canterbury'de büyüyen Bloom, babasının bir yazar olan Harry Bloom olduğunu sanıyordu. Aktör 4 yaşındayken Harry Bloom öldü ve aile dostu Colin Stone küçük Orlando'nun yasal velisi oldu.

        15

        Aktör ilk gençlik çağlarına ulaştığında annesi Sonia, biyolojik babasının Colin olduğunu itiraf etti. Orlando Bloom daha sonra bu konuda "Colin her zaman benim için iyi bir arkadaştı. Ama ben hep gerçek babamın Harry olduğunu düşünürdüm" dedi.

        16

        TOBEY MAGUIRE

        "Örümcek Adam" Tobey Maguire'ın yetişme döneminde sürdürdüğü aile hayatı mükemmel olmaktan öyle uzaktı.
        Aktör henüz 3 yaşındayken anne ve babası ayrıldı.

        17

        1993'te Tobel 18 yaşındayken babası California'da bir bankayı soymak suçundan yakalandı ve iki yıl cezaevinde kaldı.

        18

        MICHELLE WILLIAMS

        Michelle Williams'ın babası Larry Wililams, genç yıldız henüz 15 yaşındayken vergi kaçırmak suçundan tutuklandı.

        19

        Williams, bu olayı hala atlatamadığını söylüyor.

        20

        GWEN STEFANI

        Ünlü şarkıcı Gwen Stefani,2004'te Gavin Rodddale ile evlendi.İkili tam bebek için plan yaparken Stefani duyduğu bir haberle şoke oldu. Eşinin kendisine "vaftiz kızı" olarak tanıttığı Daisy Lowe'un aslında Rossdale'in Pearl Lowe'la olan ilişkisinden dünyaya gelen gerçek kızı olduğunu öğrendi

        21

        DNA testleri de küçük kızın babasının Gawin Rossdale olduğunu kanıtladı. Bu olay nedeniyle zor günler geçiren Stefani kısa bir süre sonra hamile olduğunu açıkladı. Çift hala evli ve 18 aylık Kingston adındaki oğullarıyla mutlu bir hayat sürdürüyor.

        22

        AYSUN KAYACI

        Babası yüzünden ülkeden ayrılmak istedi

        Seda Sayan'ında karıştığı baba kız kavgasında Aysun Kayacı balıkçılık yapan babası Selahattin Kayacı'yla araları çok açık... Bu aile sorunlarına karışan Seda Sayan ile mahkemelik oldular.

        23

        Kayacı, görüşmemesinin nedenini babasından küçükken şiddet gördüğü iddia etmesidir. Kayacı, "O adam alkolik ve ağır şizofren hastası. Kan bağı yüzünden onun gibi delirmekten çok korkuyorum. Sürekli taciz ediliyorum" şeklinde açıklama yapmıştı. Kızının yalan söylediğini bu sözlerle dile getirdi Selahattin Kayacı: 'Maldivler'deki tsunami dalgası kafasında arıza bırakmış.'

        24

        Kayacı'nın babasını affetmeye hiçte niyeti yok. Selhattin Kayacı kızının yalan söylediğini söyleyerek iddaları red ediyor.
        Manken Aysun Kayacı ise bu sorunların uzak durmak ve eğitim hayatını sürdürmek için misafir öğrenci olarak ABD'ye gitti fakat çok duramadan geri döndü.

        25

        REESE WİHTERSPOON

        Oscar ödüllü Reese Witherspoon'un erkek kardeşi John, 5 Ekim 2002'de Nashville'de komşusu olan bir kadının evine habersizce girdi. O sırada uyuyan kadının üzerindekileri çıkarmaya ve öpmeye kalkışan John Witherspoon, bu yüzden tutuklandı.

        26

        Genç yıldız bu zor günlerinde kardeşini yalnız bırakmadı.

        27

        NICOLE RICHIE

        Nicole Richie bazı kişiler tarafından ünlü şarkıcı Lionel Richie ve eşi Brenda'nın kızı olarak biliniyor Ama gerçek öyle değil.
        Nicole aslında Richie'nin orkestrasında çalışan bir çiftin kızı. Küçük Nicole 3 yaşındayken anne ve babası tarafından terk edildi.

        28

        9 yaşına geldiğinde yani Richie çifti boşanmadan bir yıl önce resmi olarak ünlü şarkıcı tarafından evlat ebdinidi. Nicole şimdi kendisini evlat edinen Lionel ve Brenda ile çok iyi görüşüyor.

        29

        SARA EVANS

        Country şarkıcısı Sara Evans 13 yıllık eşi Craig Schelske'den ayrıldığında bütün kirli çamaşırları da ortaya saçıldı.
        Kocasının başka kadınlarla cinsel ilişki sırasında çekilmiş fotoğraflarını evlerindeki bilgisayarda sakladığını iddia eden Evans'ın dudak uçuklatan bir başka iddiası da çocukları 8 yaşındaki Avery,4 yaşındaki Olivia ve 3 yaşındaki Audrey'nin de müstehcen fotoğraflarının çekilmiş olmasıydı.

        30

        Çift, bu skandalların ortaya çıkmasından sonra 'dostça' ayrılmaya karar verdi.

        31

        WOODY HARRELSON

        Ünlü aktör Woody Harrelson henüz 7 yaşındayken babası Charles; Teksaslı bir işadamını öldürdü ve cezaevine girdi.

        32

        Ama Harrelson'ın babasının 'maceraları' bununla da bitmedi. Aktör üniversiteye giderken babası bu kez de hırsızlık suçundan tutuklandı. Suçunu reddeden baba Harrelson geçen mart ayında öldü. Aktörün bu olaylara yorumu ise "Babam bir aziz değildi" demek oldu.

        33

        TOM CRUISE

        14 yaşındayken rahip olmayı düşünüyordu ama kader onu oyuncu yaptı..

        34

        'Mission: Impossible 2' için 75 milyon dolar alarak bir film için en yüksek ücreti alan aktör unvanına sahip oldu.

        35

        GÜZİDE DURAN

        Güzide 2 yaşındayken anne ve babası evliliğini bitirme kararı alıp, boşandılar. Manken Güzide Duran, gençlik ve çocukluk döneminde üzücü olaylar yaşadı.

        36

        Babaanneleri küçük Güzide'yle abisi Gökhan'a baktı. Ünlü manken annesini ancak 9 yaşına geldiğinde tanıyabildi.

        46

        MATT DAMON

        Harvard Üniversitesi'nde Skylar Statenstein adlı bir kızla çıkmıştı. Senaryosunu yazdığı 'Good Will Hunting' (Can Dostum) filminde Minnie Driver'ın karakterine bu ismi verdi.

        47

        Skylar Statenstein şu anda bir doktor ve Metallica'nın ünlü baterist Lars Ulrich ile evli!

        48

        BRAD PITT

        'Seven Years in Tibet'teki (Tibet'te Yedi Yıl) rolü yüzünden Çin'e girmesi yasaklandı.

        58

        EBRU GÜNDEŞ

        Hayattaki babası onun için öldü

        Babasıyla arası bozuk olan bir diğer ünlüde Ebru Gündeş. Gündeş 4 yaşındayken evi terk eden alkol bağımlısı babası için senelerce "öldü" diyen Gündeş, babasını hep basından sakladı. Şöhret olduğu ilk yıllarda mezar başında dua edip "Benim babam burda diyerek" basının karşısına çıkmıştı.

        59

        Uzun yıllar sonra eskicilik yapan Remzi Gündeş berbat bir halde ortaya çıktı ve "Benim Ebru Gündeş diye bir evladım yok" diyerek içini döktü. Gündeş, 27 yaşındayken bir kardeşi daha olduğunu öğrenildi.
        Bu durum karşısında annesi sürekli sessizliğini korudu. Babası halen hayatta olan Gündeş babasıyla görüşmemeyi sürdürüyor.

        60

        HANDE ATAİZİ

        "Dünya görüşümüz ayrı" dedi

        Tanınmış oyunculardan biri olan Hande Ataizi de babası ve annesi yollarını ayırdı. Ataizi, mimar olan babasıyla hiç görüşmedi. Babası için "Oturup iki çift laf edemiyoruz" diye söylemişti.