Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Mesut ölüyor mu? Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı!

        Takipçileriyle tam 435. kez buluşacak olan Arka Sokaklar'da, başrol oyuncusu Mesut için yolun sonu mu geliyor? Peki Mesut ölüyor mu? İşte Arka Sokaklar 435. yeni bölüm fragmanı ve özeti...

        ARKA SOKAKLAR YENİ BÖLÜM FRAGMANI VE ÖZETİ

        Hastanede tedavi altında olan Mesut, kurtulabilecek mi?

        Mesut, görevdeyken vurularak yere serilir. En hızlı şekilde hastaneye getirilen Mesut'un vurulma haberini Oktay verir. Tüm ekip Mesut'a destek olmak için oradadır. Lakin Mesut'u hastanede bekleyen başka bir tehlike daha vardır.

        Kılık değiştirerek hastaneye sızan ezeli düşmanlar Mesut'un kaderini beklemek yerine buna bir son vermek ister. Mesut bu zor durumdan nasıl kurtulacak?

        Zeliş ise Alphan ile olan evliliğinden sonra artık ailesiyle arasında uçurum vardır. Hüsnü, el bebek büyüttüğü kızı Zeliş'i artık yanlarında istemez ve ona kapıyı gösterir. Zeliş ile Çoban ailesi yeniden mutlu bir aile olabilecekler mi?

        BİR ÖNCEKİ BÖLÜMDEMESUT VURULMUŞTU

        Mesut, Kovandere’de, gece gündüz oğlunun peşindedir. Ekipçe, Tunç’u bulmak ve teröristleri ele geçirmek için, hummalı bir çalışma yürütürler. Gümüş ve adamları, Tunç’u elleri ve kolları bağlı olarak, oradan oraya sürüklerler. Mesut oğluna tam yaklaşmıştır ki çocuğu başka yere götürürler. Rıza Baba ve ekibin aklı Mesut ve Tunç’tadır ancak İstanbul’da da yapacakları iş ve yakalayacakları suçlular vardır.

        Aslı isimli bir genç kız, çalıştığı büfede eski sevgilisi Haydar tarafından rahatsız edilmektedir. Aynı gün kız evinden kaçırılmıştır ve eve gelen ekip, kurşunun açtığı deliğe rastlar. Eski sevgili yakalanmıştır; ancak kızın kaçırıldığı saatte her zaman gittiği kahvede olduğu tespit edilmiştir. Aslı’yı kimin kaçırdığını bulmak için ekip her ipucunu değerlendirir.

        REKLAM

        Mesut ve Oktay çatışmalar esnasında tesadüfen bir tünele ulaşırlar. İkisi de tünelin onları nereye götüreceklerini düşünmeden takip ederler. Uykusuz geçen onca günün sonunda Tunç’a kavuşmak ümidiyle yola devam ederler. Tünel sonunda Mesut oğluna kavuşur ancak buradaki dava bitmez...

        Gümüş’ü saklandığı delikten çıkarmadan, bölgedeki çatışma bitmeden Mesut İstanbul’a gitmemeye kararlıdır. Mesut ve Oktay tip değiştirerek Gümüş ile bir araya gelir. Mesut, Gümüş’ün rehin aldığı insanları kurtarmaya çalışırken, adamın kendisini fark etmesi sonucunda, Gümüş’ün silahından çıkan kurşun Mesut’a isabet eder.

        ARKA SOKAKLAR 433. BÖLÜM FRAGMANI VE ÖZETİ

        Malik, Mesut’un oğlunu kaçırmıştır. Ekip Tunç’u bulmak için her yolu dener. Ancak Malik, Tunç’u sır gibi saklamıştır. İşleri berbat eden Malik, üstleri tarafından cezalandırılır ve görevini başkası devir alır. Ekip artık Tunç’un izini tamamen kaybetmiştir. Tunç’un hayatı artık Gümüş denen, yeni terör örgütü liderinin ellerindedir.

        REKLAM

        Mesut, oğlu için endişelidir ve kontrolünü kaybeder. Çünkü biricik oğlunu koruyamamıştır. Mesut oğluna kavuşmak için canı pahasına, Özel Harekât Amiri Sedat Çakmak ile beraber, Güneydoğu’daki operasyonlara katılmaya karar verir. Sedat, aynı zamanda Mesut’un eski amiridir. Rıza Baba ve ekibi terör örgütünün İstanbul’daki yapılanmasıyla mücadele ederken, Mesut dağlara dönmüştür.

        Mesut çok yaklaşmıştır artık. Kamuflajlarını giyip çalışmalarına hazırlanır. Gece gündüz demeden, oğlunu aramaya koyulur. Mesut tanıdık bir yüze rastlar. Kız kardeşinin intikamını almak içi, Kovan dere sırtlarına gelmiş olan Oktay’la karşılaşır. Oktay, Mesut’a destek olur ve oğlunu beraber ararlar. Rıza Baba ve ekibi, İstanbul’dan Mesut’a destek olmaya devam eder. Gelen istihbaratları Mesut’la paylaşırlar. Gelen bir bilgi, Mesut’u Tunç’a çok yaklaştırır.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ