Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Stil Resmi İlanlar

Gaziosmanpaşa'da, Yunus Emre G. etrafına küfürler savurarak girdiği sokakta park halindeki bir otomobile parke taşıyla zarar verdi.

DHA'nın haberine göre aynı gün bir cipe de zarar veren Yunus Emre G. evleri de taşladı. Mahalleliye korku dolu anlar yaşatan saldırgan tutuklanarak cezaevine gönderildiği öğrenildi.

ARACIN YAKIT DEPOSUNU BİLE SÖKTÜ

Olay, Pazartesi günü Bağlarbaşı Mahallesi'nde gerçekleşti. İddiaya göre sabah saatlerinde Kiraz Sokağı'na uyuşturucu madde etkisindeyken gelen Yunus Emre G. önce etrafına küfürler savurdu, ardından yerden parke taşı alarak park halindeki otomobile defalarca saldırdı. Hedef aldığı aracı tüm camlarını kıran şüpheli kendisini sakinleştirmeye gelen bir kadını ise dinlemedi. Şüphelinin aynı gün içerisinde alandaki bir cipin yakıt deposu kapağını güç uygulayarak yerinden söktüğü, bir apartmanın ise giriş kapısına da zarar verdiği belirtildi. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri Yunus Emre G.'yi aynı sokaktaki evinin çevresinde gözaltına aldı. Şüphelinin adliyedeki işlemleri sonrasında tutuklanarak cezaevine gönderildiği öğrenildi. Saldırı anları sokak sakinlerinin cep telefonu kamerası görüntülerine yansıdı.

Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ