Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Mahkum son bölüm izle tek parça! FOX TV ile Mahkum 28. bölüm full kesintisiz izle!
        1

        Yapımını MF Yapım'ın yapımcılığını Asena Bülbüloğlu'nun üstlendiği dizinin yönetmen koltuğunda Volkan Kocatürk otururuyor Güney Kore dizisi Innocent Defendant adlı diziden uyarlanan Mahkum'un senaryosunu ise Uğraş Güneş uyarlıyor. FOX TV ekranlarında yayınlanan Mahkum dizisi her perşembe akşamı izleyicisi ile buluşuyor. İşte Mahkum dizisi 28. son bölüm özeti...

        2

        MAHKUM 28. SON BÖLÜM İZLE!

        Mahkum 28. bölüm tek parça izleme ekranı, diziyi kaçıranlar ve tekrar izlemek isteyenler için erişime açıldı. Mahkum son bölüm izlemek için FOX TV'nin resmi internet sitesini ziyaret edebilirsiniz.

        3

        MAHKUM 28. BÖLÜM ÖZETİ

        Dadaloğlu’ndan gelen liste sonucu Hacı’nın kardeşi Zeyyat’ın öldürülmesi, Hacı’yı perişan eder. Can dostunun acısını paylaşan Fırat, bir yandan da kontrolü elinde tutmak zorundadır. Hacı’nın acısıyla hareket edip, hata yapmasına engel olmaya çalışırken Barış’a karşı sağlam bir adım daha atar. Barış’ın vaat ettiği her şeyi rehin tutulan mahkuma vererek, Barış’ın hiç beklemediği bir hamle yapmıştır.

        Fırat’a rehin aldığı mahkuma ulaşmaya çalışan Barış, öte tarafta Büge’nin sadakatini test etmektedir. Büge’nin Dadaloğlu ile buluşması demek, yeraltına inmeyi hak etmesi demektir.

        Büge’nin sadakatinin yanında, Fırat mahkum hamlesiyle Barışlar’ın saklandığı mekana bir adım daha yaklaşmıştır. Mahkumlardan ayrı düşen Barış, Fırat’tan hiç beklemediği bir darbe yer. Barış, Büge ile birlikte aşağı inmeyi başaracak mıdır?

        Haberi Hazırlayan: Aslıhan Bayram

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ