Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MemurSen Malatya İl Temsilcisi Kerem Yıldırım, görevini SağlıkSen Malatya Şube Başkanı Mehmet Bingöl'e devretti.

        Sendika binasında düzenlenen devir teslim töreninde konuşan MemurSen İl Temsilcisi Kerem Yıldırım, "8 yıldır yürütmekte olduğum Memursen Malatya İl temsilciği görevinin sona ermesinden dolayı SağlıkSen Şube Başkanımız Mehmet Bingöl'e devretmiş bulunuyorum. Memur Sen adına elimizden geldiği kadar güzel işler yapmaya çalıştık” dedi.

        Sağlık Sen Şube Başkanı Mehmet Bingöl ise Yıldırım'a yaptığı çalışmalardan dolayı teşekkür ederek, "Güçlü teşkilat, güçlü MemurSen sloganı ile yola çıkıyoruz. Her kurumda ve her alanda daha güçlü bir şekilde kamu çalışanlarının hak mücadelesine talip oluyoruz. Birlikten ve samimiyetten güç doğar. Bu görevi layıkıyla yerine getireceğimizden hiç şüpheniz olmasın. İnşallah sizler ile birlikte daha güzel yarınlara MemurSen’imizi getireceğiz" şeklinde konuştu.

        Zor bir görevi devraldığını belirten Bingöl, "Beraberinde gelen sorumlulukların farkında olduğumuzu ve üstesinden gelmek için canla başla çalışacağımı bilmenizi isterim. Yeni dönemde kaynakların verimli ve ekonomik olarak kullanılması için gerekli planlamaları yapacağız. Özellikle genç kardeşlerimize yönelik çalışmalara daha ağırlık vereceğiz" dedi.

        Malatya'da yaklaşık 16 bin 500 üyelerinin bulunduğunu belirten Bingöl, "Tüm hizmet kolları ile yetkili olan MemurSen ailesinin birlik ve beraberlik içerisinde tek vücut olarak hareket ederek, ilimizin ve ülkemizin huzuru için mücadele edeceğiz” diye konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Malatya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Malatya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler