Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Meghan Markle ve Prens Harry ikinci çocuklarını bekliyor
        1

        Kraliyet Ailesi'ndeki görevlerini bıraktıktan sonra ABD'ye taşınan Prens Harry ile Meghan Markle'ın ikinci çocuklarını bekledikleri duyuruldu.

        2

        14 Şubat Sevgililer Günü'nde yapılan duyuruda, çiftin çok mutlu olduğu kaydedildi.

        3

        Duyuru ile birlikte bir fotoğraf da yayınlandı. Siyah-beyaz fotoğrafta, Meghan Markle'ın elinin karnında olduğu görüldü.

        4

        Çiftin çocuk beklediğini gösteren fotoğraf, resmi kanallar aracılığı ile değil, Meghan Markle'ın fotoğrafçı arkadaşı tarafından Twitter'da paylaşıldı.

        5

        Misan Harriman isimli fotoğrafçı, "Meg, bu aşk hikayesinin başladığına tanık olmak için düğününde yanındaydım. Ve dostum, bu aşkın büyümesini fotoğraflamak büyük bir gurur" mesajını paylaştı.

        6

        Çiftin çocuk beklediği haberi sonrası Buckingham Sarayı, iyi dileklerini paylaştı.

        7

        39 yaşındaki Markle'ın ne zaman doğum yapacağı açıklanmadı ancak fotoğrafta karnının görünür olmasından dolayı hamileliğinin başında olmadığı sonucu çıkarıldı.

        8

        2018 yılında evlenen çiftin, Archie Mountbatten-Windsor ismi verdikleri 1.5 buçuk yaşında bir oğulları bulunuyor.

        9

        TEMMUZDA DÜŞÜK YAPMIŞTI

        Çift geçen yıl Temmuz ayında bir bebeklerini düşük nedeniyle kaybetmişti.

        10

        Markle, The New York Times için kaleme aldığı yazıda "Normalde her gün olduğu gibi başlayan bir temmuz sabahıydı. Kahvaltı yap. Köpekleri besle. Vitamin al. Kayıp çorabı bul. Masanın altına yuvarlanan mum boya kalemini al. Oğlunu beşiğinden almadan önce saçını at kuyruğu yap."

        11

        "Ama o gün Archie'nin bezini değiştirdikten sonra keskin bir kramp hissettim. O kollarımdayken yere düştüm, ikimizi de sakinleştirmek için bir ninni mırıldandım, neşeli melodi ise aslında bir şeylerin doğru olmadığı hissine tam bir tezat oluşturuyordu. İlk çocuğumu tutarken ikincisini kaybettiğimi biliyordum" cümlelerini kullanmıştı.

        12

        DAVA LEHİNE SONUÇLANDI

        Markle'ın 2019 şubat ayında babası Thomas Markle'a gönderdiği el yazısıyla yazılan mektubun yayınlanması nedeniyle Associated Newspapers'a (ANL) açtığı dava geçtiğimiz günlerde sonuçlanmıştı.

        13

        Meghan Markle, arasının açık olduğu babası Thomas Markle'a gönderdiği bir mektubun, kendisinden izin alınmadan gazetede basılması üzerine İngiliz bulvar yayıncısına karşı başlattığı mücadelede zafer kazanmıştı.

        14

        Markle, kararın ardından, "Dava açtıktan sonra iki yıl boyunca bu gazetelerin yasa dışı ve insanlık dışı davranışlarının hesabını vermelerini sağladıkları için yargıya teşekkür ederim" şeklinde açıklama yapmıştı.

        15
        28
        29

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ