Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Mert Yazıcıoğlu'ndan Afra Saraçoğlu'na: Hep böyle gül güzelim - Magazin haberleri
        1

        Mert Yazıcıoğlu ile aşkı film setinde başlayan Afra Saraçoğlu, bugün 25. yaşına bastı. Saraçoğlu'nun doğum gününü ilk kutlayan isim ise sevgilisi oldu.

        2

        "HEP BÖYLE GÜL GÜZELİM"

        Yazıcıoğlu, sevgilisinin fotoğrafını sosyal medya hesabından yayınladı. Ünlü oyuncu, gönderisine, "Güzelim, sevgilim... Hep böyle gül, seni çok seviyorum. İyi ki doğdun, iyi ki varsın..." notunu düştü. Takipçileri de Mert Yazıcıoğlu'nun paylaşımını beğeni ve yorum yağmuruna tuttu.

        3

        ANNESİNİN ATTIĞI MESAJ HAYATINI DEĞİŞTİRDİ

        Öte yandan son dönemde yıldızı parlayan genç oyuncular arasında yer alan Afra Saraçoğlu, annesinin sosyal medya hesabından Özcan Deniz'e mesaj atması ile şöhret kapılarını araladığını söylemişti.

        4

        Saraçoğlu, "Özcan Deniz, sosyal medya hesabından Nurgül Yeşilçay ile fotoğrafını paylaşıyor ve 'Başladık biz' yazıyor. (İkinci Şans filmi) Bunun üzerine annem mesaj atıyor. Annem Nurgül Abla'nın kızını canlandıracak, renkli gözlü bir kız aradıklarını bilmeden atıyor mesajı. Sonra beni arıyorlar işte... Ben bunu çok büyük bir şans olarak değerlendiriyorum" ifadelerini kullanmıştı.

        Fotoğraflar: Instagram

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ