Merve Boluğur, seyirciden reaksiyon alamadı: Biraz ayağa kalkın!
Oyunculuğun ardından müzik dünyasına adım attığını açıklayan Merve Boluğur, dün akşam Alaçatı'da sahne alan Yıldız Tilbe'yi dinlemeye gitti. Bir ara sahneye çıkan Boluğur, "şşşşşşttttt" isimli şarkısını söyledi. Seyirciye, "Hadi canlanın, biraz ayağa kalkın!" diyerek seslenen Boluğur, beklediği reaksiyonu alamadı. Ünlü oyuncunun performansı ise sosyal medyanın diline düştü
ABONE OL'Acemi Cadı', 'Küçük Sırlar' ve 'Kuzey Güney' gibi pek çok dizide rol alan Merve Boluğur, sürpriz bir kararla müziğe yöneldiğini açıklamıştı.
Read more!
Bir süredir ekranlardan uzak olan Boluğur, geçtiğimiz haziran ayında "Şşşşşşttttt" adlı şarkısını çıkarmıştı.
34 yaşındaki Boluğur, dün akşam Cahide Alaçatı'da Yıldız Tilbe'nin sahnesine konuk oldu. Yeni şarkısını ilk kez canlı okuyan Boluğur'un, performansı sosyal medyayı salladı. Boluğur seyirciden beklediği tepkiyi de alamadı.
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ