Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Meryem Uzerli en büyük hayalini açıkladı - Magazin haberleri
        1

        Oyuncu Meryem Uzerli, ocak ayında Amerikalı sevgilisiyle birlikte kızı Lily Koi'yi kucağına almıştı. İkinci kez anne olmanın mutluluğunu yaşayan Uzerli, MAG Dergisi'nin ekim kapağına konuk oldu.

        2

        EN BÜYÜK HAYALİNİ AÇIKLADI

        Kızları ile yılın yarısını Almanya, yarısını da Türkiye’de geçiren oyuncu, gelecek ile ilgili hayallerini anlattı.

        Samimi açıklamalarda bulunan Meryem Uzerli, "Daha sağlıklı olmak ve bahçeli bir evde yaşamak istiyorum. Şu an bir apartman dairesinde oturuyoruz. Bir de annemi ve babamı daha çok görmek istiyorum. En büyük hayalim çocuklarım Lara ve Lily’ye güzel bir gelecek yaratmak ve bu dünyada kadın-erkek eşitliğini nihayet görebilmek..." dedi.

        3

        "DAHA BÜYÜK BİR HEDİYE OLAMAZ"

        38 yaşındaki Meryem Uzerli, "Türkiye’de sevilen bir oyuncu olmak size neler hissettiriyor ve hayatınızda neleri değiştirdi?" sorusuna yanıt verdi.

        Uzerli, "İnsanların yaptığım işi sevmesi beni çok mutlu ediyor. Demek ki beni duygusal bir varlık olarak hissediyorlar. Daha büyük bir hediye olamaz. Bir sanatçı, bir insan için... Bu durum, bana kattığı mutluluk dışında çok bir şey değiştirmedi. Bunun dışında farklı ülkelere yaptığım iş seyahatlerim çoğaldı, yoğunluğum arttı." ifadelerini kullandı.

        4

        "GÜLME KRİZİNE GİRDİĞİMİZ İÇİN PLANI ÇEKEMEMİŞTİK"

        Sette yaşadığı en zor anları da anlatan ünlü oyuncu, "Bir keresinde sette çok ağır gülme krizine girdiğimiz bir olay olmuştu. Partnerim ve ben iki saat boyunca gülme krizine girdiğimiz için bir türlü planı çekememiştik. Başka bir anımda da ağlamam gereken bir sahnede ağlayamadım. Ağlamam için göz yakan bir krem sürmüştük. Krem o kadar etkiliydi ki çekimden sonra iki gün boyunca görmekte zorlandım. Bir keresinde de rolü alabilmek için herkese ‘Ata binebiliyorum’ demiştim. Atlı sahnelerin çekim sırası geldiğinde ise korkudan sürekli ezberlediklerimi unutuyordum. Şimdi aklıma geldikçe bu olaya çok gülüyorum." diye konuştu.

        5

        İŞTE SEVGİLİSİ

        Öte yandan oyuncu Meryem Uzerli'nin sır gibi sakladığı sevgilisi ortaya çıkmıştı.

        Ünlü oyuncunun Amerikalı aşkıyla birlikte yer aldığı fotoğrafı 29 Mayıs 2019'da 'MuPortrait' adlı Instagram hesabından yayınladığı görülmüştü.

        Uzerli, Berlin'de çekilen fotoğrafını altına hiçbir not yazmazken, "Sevgiliniz mi?" şeklindeki sorulara ise gülücük emojisiyle cevap vermişti.

        6

        AŞKIN İLK FOTOĞRAFI

        Meryem Uzerli, sevgilisinin deşifre olmasının ardından aşkını sosyal medyaya taşımıştı. Uzerli, 14 Şubat Sevgililer Günü'nde Amerikalı sevgilisinden gelen hediyeyi takipçileriyle paylaşmıştı.

        7

        Ünlü oyuncu, çikolata kutusunun üzerinde yer alan sevgilisi ile birlikte karelerini de ilk kez Instagram'dan yayınlamıştı.

        8

        "AİLEMİZİ KURUYORUZ"

        Kızıyla ilgili konuşan Meryem Uzerli, "Lara artık 7 yaşında, zaten uzun zamandır kardeş istiyordu. Kendi ailemizi kuruyoruz" demişti.

        9

        "BENİM ÇOCUĞUM BABASIZ BÜYÜDÜ"

        Çalışan kadınların gücünden bahseden Meryem Uzerli, "Siz de çalışan bir kadınsınız. Çocuğunuzun babası (Can Ateş) size ve kızına destek oluyor mu?" sorusuna şu yanıtı vererek sitem etmişti:

        Benim ve çocuğumun babasıyla artık bir bağlantısı yok ama hayat bu. Yapacak bir şey yok. Bir çocuk babasıyla büyüyünce daha farklı oluyor ama benim çocuğum babasız büyüdü.

        10

        "BAĞLANTISI KALMADI"

        Muhabirlerin, "Kızınız babasını soruyor mu?" sorusu üzerine Uzerli, "Çocuğumun babasıyla hiçbir bağlantısı kalmamıştır" diyerek sözünü tekrarlamıştı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ