Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Hava Durumu Meteoroloji uyardı! Yarın Ankara'da hava durumu nasıl olacak? 12 Haziran Pazar Ankara'da sağanak yağış var mı? Başkentte yağmur ne zaman sona erecek?

        Ankara'da yağış etkisini 1 haftadır sürdürürken Ankara'da yaşayanlar yağmurun ne zaman sona ereceğini araştırmaya başladı. Yağışlar devam mı edecek, sıcaklıklar düşecek mi merak konusu oldu. Peki Yarın Ankara'da hava durumu nasıl olacak? 12 Haziran Pazar günü Ankara'da sağanak yağış var mı?

        YARIN ANKARA'DA HAVA DURUMU NASIL OLACAK

        Meteoroloji'den kuvvetli yağış uyarısı: Sabah saatlerinden itibaren bölge genelinde yerel olarak kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış beklendiğinden sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı, yağış anında kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

        .png
        .png

        Ankara’da başlayan fırtına beraberinde yağmur getirdi. Yağmur tüm şehri etkisi altına aldı. Aniden başlayan sağanak yağmur Başkent’in birçok yerinde etkili oldu. Yağmurla birlikte yaşanan rüzgar görüş mesafesini de büyük oranda etkilerken şehir gündüz vakti neredeyse tamamen karardı.

        .png
        .png
        ÖNERİLEN VİDEO
        Haberi Hazırlayan: Türker Üner
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ