Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Metin Akdülger'den 'evlilik' sorularına yanıt yok!
        1

        Habertürk'ten Tolga Aslan'ın haberine göre; Oyuncu Mete Akdülger, önceki akşam Sarıyer Küçük Armutlu'daki bir mekandan çıkarken objektiflere yansıdı.

        2

        "EVLİLİK" SORULARINA YANIT YOK!

        Sosyal medya fenomeni ve YouTuber sevgilisi Cansu Akın'ın tatilde olduğunu söyleyen Akdülger, "Üniversiteden arkadaşlarımla rutin buluşmamızı yaptık." dedi.

        Basın mensuplarının, "evlilik" sorularına teşekkür etmekle yetinen Metin Akdülger, ardından arkadaşlarıyla birlikte oradan ayrıldı.

        3

        BİRLİKTELİKLERİNİ SOSYAL MEDYADAN İLAN ETMİŞLERDİ

        Bir süredir haklarında çıkan aşk dedikoduları karşısında sessiz kalan Metin Akdülger ile Cansu Akın, sosyal medyadan birlikteliklerini ilan etmişlerdi. Gözlerden uzak tatil yapan çift, birlikte yer aldıkları bu fotoğrafı takipçileriyle paylaşmıştı.

        4

        EL ELE PAYLAŞIM

        Akın, daha sonra da Akdülger ile el ele çekilen bu karesini yayınlamıştı. Ünlü oyuncu da sevgilisinin fotoğrafına kalp emojisiyle karşılık vermişti.

        5

        İLK KEZ GÖRÜNTÜLENDİLER

        Çift, ilk kez geçtiğimiz yıl eylül ayında birlikte objektiflere yansımıştı. Metin Akdülger, ilişkisiyle alakalı sorulara, "Her şey yolunda, teşekkür ederim." şeklinde yanıt vermişti.

        6

        Metin Akdülger, Çağatay Ulusoy ve Serenay Sarıkaya'nın başrollerinde yer aldığı 'Medcezir' dizisiyle ünlenmişti. Akdülger, ardından 'Muhteşem Yüzyıl' ve 'Şahsiyet' adlı yapımlarda da boy göstermişti.

        Ünlü oyuncunun adı bir dönem rol arkadaşı Cansu Dere ile aşk dedikodularına karışmıştı.

        7

        Cansu Akın

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ