Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Metin Hara suskunluğunu bozarak ilk kez konuştu
        1

        Geçtiğimiz günlerde ünlü model Adriana Lima'nın Türk iş adamı Emir Uyar ile aşk yaşadığı ortaya çıkmıştı. Lima'nın yeni ilişkiye yelken açmasının ardından gözler eski sevgilisi Türk yazar Metin Hara'ya çevrilmişti.

        2

        Metin Hara çıkan haberler üzerine şu açıklamayı yaptı: Sürekli özel hayatla ilgili soru geliyor ben çok fazla özel hayatla ilgili konuşmuyorum bugüne kadar da konuşmadım. Konuştuğum söylenen birçok söz benim ağzımdan çıkmadı.

        3

        "5 AY ÖNCE YOLLARIMIZI AYIRDIK"

        Yine konuşmanın doğru olduğunu düşünmüyorum ama çok sevgili takipçilerimiz biz 5 ay evvel ilişkimizde zaten yolları ayırdık. Ben Türkiye'ye dönme kararı vermek durumundaydım çünkü annemin 12 cm'lik bir tümörü vardı.

        4

        Ve bu süreçte onun ameliyatında yanında olabilmek, sonrasındaki süreçte ailemle beraber vakit geçirebilmek benim için çok önemliydi. Ne olursa olsun hayatımızdaki her kişi birlikte olduğumuz ailesi olduğumuz yada dostluk kurduğumuz her kişiye ben, adil hoşgörülü ve saygılı davranmanın taraftarıyım. Bugüne kadar hep böyle davrandım bundan sonra da hep öyle davranacağım.

        5

        "BİRİ KAZANDI BİRİ KAYBETTİ GİBİ BİR DURUM OLMUYOR ASLINDA"

        Ve sessizliğimi de koruyor olacağım. Kişiler birbirlerinden ayrıldıktan sonra bir sorumluluk yada yükümlülük sahibi de değiller birinin birine hesap sorması da doğru değil. Burada biri kazandı biri kaybetti gibi bir durumda olmuyor aslında. Kişilerin yolları ayrılıyor.

        6

        Ben Türkiye'deyim annemle hastaneye gidiyoruz. O yüzden şuan ki odağım annemde. Amacım olabildiğince sevdiklerimin yanında olabilmek.